Çıkmaz canım benim 8 kaldı bugün yaptım çıkmadı yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti miKızlaar adetime 10 gün kala test yapsam çıkar mı o ucuz testlerden yada erken gebelik testlerinden
Zannetmiyorum. Ama 12 gün kala öğrenenleri de gördüm ben burada. Kişiden kişiye değişiyor. Döllenmeyle alakalı. Ben anca bir gün kala çok az yükselen 9 betayla öğrenebildim mesela. Kesin sonuç için adetini bekle derim. İnşallah gönlüne göre olurKızlaar adetime 10 gün kala test yapsam çıkar mı o ucuz testlerden yada erken gebelik testlerinden
Bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı kuzum ümidimi kesmeli miyim kafam allak bullak olduZannetmiyorum. Ama 12 gün kala öğrenenleri de gördüm ben burada. Kişiden kişiye değişiyor. Döllenmeyle alakalı. Ben anca bir gün kala çok az yükselen 9 betayla öğrenebildim mesela. Kesin sonuç için adetini bekle derim. İnşallah gönlüne göre olur
Bende dört gün kala yapmıştım çıkmamıştı. Üç gün kala çook hafif çizgi çıktı hatta bir ben görüyordum. Dedim yoktur. Adetime bir gün kala bakınca daha netleşti. Kan verdim ve hamileydim. İnanki hamileliği öğrenmekle de bitmiyor kimyasal mı değil mi boş gebelik mi değil mi diye de bir ayağın hastanede oluyor. Kese görünecek mi betam yükselecek mi bebeğin kalbi atacak mı bebek gözükecek mi. Yani hep bir süreç var. Hep kafan onda oluyor. Kendini buna hazırla. Bu duruma sevinip boş gebelik kimyasalla sonuçlanan da oluyor. O yüzden herşeyin hayırlısı olsun kuzum. Nasibinde varsa gelecektir. İçinizi ferah tutunBata 4 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı kuzum ümidimi kesmeli miyim kafam allak bullak oldu
Çok sağol kuzum benim 2 kez kimyalsal geçti başımdan 7 8 aydır hamile kalamıyorum her ay bir umut ondada hüsran oluyor üzülüyorum çokBende dört gün kala yapmıştım çıkmamıştı. Üç gün kala çook hafif çizgi çıktı hatta bir ben görüyordum. Dedim yoktur. Adetime bir gün kala bakınca daha netleşti. Kan verdim ve hamileydim. İnanki hamileliği öğrenmekle de bitmiyor kimyasal mı değil mi boş gebelik mi değil mi diye de bir ayağın hastanede oluyor. Kese görünecek mi betam yükselecek mi bebeğin kalbi atacak mı bebek gözükecek mi. Yani hep bir süreç var. Hep kafan onda oluyor. Kendini buna hazırla. Bu duruma sevinip boş gebelik kimyasalla sonuçlanan da oluyor. O yüzden herşeyin hayırlısı olsun kuzum. Nasibinde varsa gelecektir. İçinizi ferah tutun
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hamileliğin olur. Stres yapma nasip birazda. Hakkında hayırlısı olsunÇok sağol kuzum benim 2 kez kimyalsal geçti başımdan 7 8 aydır hamile kalamıyorum her ay bir umut ondada hüsran oluyor üzülüyorum çokama Rabbim herşeyin iyisini bilir ne diyelim ben senin dediğin gibi yapayım kuzum çok sağolasın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin dediğin gibi hamile kalmakla bitmiyor gerçekten
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah en kısa zamanda sağlıklı hamileliğin olur. Stres yapma nasip birazda. Hakkında hayırlısı olsun
yumurtlamam belli olmuyor benim ama akıntımdan anlıyorum ben yumurtlamada olduğumu bu ay başında oldum diye düşünüyorumÇıkmaz canım benim 8 kaldı bugün yaptım çıkmadı yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti mi
Kanda mı öğrendiniz sizZannetmiyorum. Ama 12 gün kala öğrenenleri de gördüm ben burada. Kişiden kişiye değişiyor. Döllenmeyle alakalı. Ben anca bir gün kala çok az yükselen 9 betayla öğrenebildim mesela. Kesin sonuç için adetini bekle derim. İnşallah gönlüne göre olur
kan testi yaptırman garanti olur bence emin olursunBata 4 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı kuzum ümidimi kesmeli miyim kafam allak bullak oldu
Üç gün kala erken gebelik testiyle çok hafif çizgi gördüm. Birgün kala kan verdim 9 çıkmıştı. İki gün sonra verdim 50 olmuştu. Öyle öyle düzenli artış oldu çok şükür. Şimdi 2.5 aylık olduk. Herşeyin hayırlısı olsunKanda mı öğrendiniz siz
Sanırım geçerse öyle olacak batım canımkan testi yaptırman garanti olur bence emin olursun
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahÜç gün kala erken gebelik testiyle çok hafif çizgi gördüm. Birgün kala kan verdim 9 çıkmıştı. İki gün sonra verdim 50 olmuştu. Öyle öyle düzenli artış oldu çok şükür. Şimdi 2.5 aylık olduk. Herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?