Gebeliğe Hazırlık Gebelik testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E B R U

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
2.477
2.789
83
Şimdi kızlar şöyle birşey var bunlar ovulasyon testlerimin yanında gelen testler 2 ayrı ovulasyon siparişiyle gelmiş 6li 6li ayrı testler sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 20220111_105221.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 68
Bildiğiniz pozitif işte :) hepsi aynı oranda çikmaz zâten

Hamilesin canim pozitif bunlar

Bildiğiniz pozitif işte :) hepsi aynı oranda çikmaz zâten
Sanki gittikçe siliklesti yada testler bozuktu kimyasaldan şüphelendim o yüzden yarın kan vericem insallah sağlıklı bi gebeliktir son yaptığım testte sanki gölge gibi vardı bekledikçe yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…