Gebelik Testleri

MucizeMiZz

Hoşgel Meleğim❤️️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
301
184
303
Kızlar bişi sorcam size bi konuda okudum kafama takıldı bu gebelik testlerinden sente lady markalı olan bazen yanlış sonuç veriyormuş doğru mu bu markadan markaya fark oluyormu yani? Ben daha önce certain marka kullandım bu marka nasıl peki kullanan varmı?

inan ben ne aldığımı hatırlamıyorum ama piyasadaki en ucuzlardan biriydi bence çok farketmiyor şüpheniz varsa iki üç tane alın peş peşe yapın

inan ben ne aldığımı hatırlamıyorum ama piyasadaki en ucuzlardan biriydi bence çok farketmiyor şüpheniz varsa iki üç tane alın peş peşe yapın
Aynen bende öyle almıştım sente ladyi 5₺mi neydi daha sonra annemlerin ordaki eczaneden almıştım certain marka olanı oda 3,75₺idi ama geçenlerde burdaki bi konuda biri sente lady markasında çok yanılan oluyormuş yazmıştı cvp vercektim ama bi işim çıkınca öyle kaldı sonra konuyuda bulamadım ama kafamda bi soru işareti kaldı ins bilen biri çıkar :bicak:

Aynen bende öyle almıştım sente ladyi 5₺mi neydi daha sonra annemlerin ordaki eczaneden almıştım certain marka olanı oda 3,75₺idi ama geçenlerde burdaki bi konuda biri sente lady markasında çok yanılan oluyormuş yazmıştı cvp vercektim ama bi işim çıkınca öyle kaldı sonra konuyuda bulamadım ama kafamda bi soru işareti kaldı ins bilen biri çıkar :bicak:
Certain güzel marka bence. Ilk gebeliğimde 32 çıkmıştı değerim ve öncesinde gayet net pozitif göstermişti certain.

Ben zevk suyundan şüpheleniyorum kızlar. 9 kasımda ilişki oldu surtunme ile 29 unda adet oldum adetten sonra yaklaşık 10un üzerinde erken gebelik ve normal testler yaptık(predictor,miratech) gibi sürekli negatif çıktı 31 aralıkta 2.adetimi oldum sonra 2 test daha yaptim 3 gün aralıklarla yine negatif çıktı hamilelik riski var mıdır? iyi günler:(

Back
X