Gebelik testlerim koyulaşmıyor

dasist

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
91
21
18
27
Merhabalar 3. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo transferi oldum gebelik testleri 8. Günden beri pozitif çıkıyor fakat ikinci silik çizgiler koyulaşmıyor sanki hatta daha da silikleşiyor gibi geliyor geçen sefer kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olabilir mi bugün transferimin 10. Günü ve kan sonucum 100.82 çıktı

Çok bilgili olduğum bir konu değil ama çevremden öğrendiklerim kadarıyla bu kan sonucu hamile olduğunuz anlamına gelir,içinizi ferah tutun

Merhabalar 3. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo transferi oldum gebelik testleri 8. Günden beri pozitif çıkıyor fakat ikinci silik çizgiler koyulaşmıyor sanki hatta daha da silikleşiyor gibi geliyor geçen sefer kimyasal gebelik yaşamıştım yine öyle olabilir mi bugün transferimin 10. Günü ve kan sonucum 100.82 çıktı
Farklı markayla mı yapıyorsunuz yada su içip mi yaptınız foto var mı

İlk idrarla yaptığım da oluyor gün içi de ama sonuçta bir gün geçince koyulaşma beklenir sanki silikleşiyor

İdrarı sürekli kontrol edip canını sıkma. Markası farkeder çok su içmişsindir vs. vs. 2 gün sonra kan verdiğinde %60 üstü bir artış varsa tamamdır. içini ferah tut hayırlı olsun 🤲🏻

İnşallah sağlıkla artar benimde 3. Gün dondurulmuş embriyo transfer edecekler ağustos yada temmuz sonunda inşallah sağlıkla gelişir sizinki de🙏🙏

Doğumuma kaç hafta kalmıştı anı kalsın diye test yaptım yine silikti yeni hamiykende belki 20 tane yaptım yine hepsi silikti 😂ve minik adamım şuan yanımda yatıyor çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıyla 🥰🥰 sen kana bak iki. Günde bı artış varsa sağlıklı ilerliyordu sağlıkla gelsin miniğin 😇😇

Doğumuma kaç hafta kalmıştı anı kalsın diye test yaptım yine silikti yeni hamiykende belki 20 tane yaptım yine hepsi silikti 😂ve minik adamım şuan yanımda yatıyor çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıyla 🥰🥰 sen kana bak iki. Günde bı artış varsa sağlıklı ilerliyordu sağlıkla gelsin miniğin 😇😇
İnşallah amin inşallah 🥰♥️♥️♥️🙏

Back
X