- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi selcanevrenn20
-
Daha belli olmayabilir. Adetin gecikince tekrarla canim. Su an yok gibi ama belli de olmaz gecikmeyi bekle. Stres yapma iyi seyler düşün.Kızlar merhaba
Sizden ricam testlerimi yorumlarımısınız ?
Kafayı yemek durumundayım resmen...
Dün yumurtlmamın 9.günüydü erken genelik be mormal test yaptım bu şekilde çıktı
Eki Görüntüle 2656826
Daha sonra bugün 10.gün nugün de başka markanın predictor diye erken testini yaptım çokmadı...
var mı yokmu anlamadım.
Ya da erken mi sizce ?
Eki Görüntüle 2656833
bugün çok üzüldüm ve ağladımDaha belli olmayabilir. Adetin gecikince tekrarla canim. Su an yok gibi ama belli de olmaz gecikmeyi bekle. Stres yapma iyi seyler düşün.
Canim beniim kalbinden öperim. Aglama bu seni olumsuz etkiler. Simdi olmadiysa bile bundan sonraki ay boyunca bu dediklerimi uygula. Evde senin duyabileceğin sesle inanarakbugün çok üzüldüm ve ağladım
Kızlar merhaba
Sizden ricam testlerimi yorumlarımısınız ?
Kafayı yemek durumundayım resmen...
Dün yumurtlmamın 9.günüydü erken genelik be mormal test yaptım bu şekilde çıktı
Eki Görüntüle 2656826
Daha sonra bugün 10.gün nugün de başka markanın predictor diye erken testini yaptım çokmadı...
var mı yokmu anlamadım.
Ya da erken mi sizce ?
Eki Görüntüle 2656833
Canim beniim kalbinden öperim. Aglama bu seni olumsuz etkiler. Simdi olmadiysa bile bundan sonraki ay boyunca bu dediklerimi uygula. Evde senin duyabileceğin sesle inanarak
ANNE OLMAYI HAKEDIYORUM
ANNE OLMANIN KOLAY VE KEYIFLI OLDUGUNU BILIYORUM
RAHMIMIN BIR BEBEK ICIN HAZIR OLDUGUNU BILIYORUM
HAMILE KALMAK ICIN SAGLIKLI VE YETERLI SAYIDA YUMURTA HUCRESINE SAHIP OLDUGUMU BILIYORUM
YARADANIN TANIMIYLA ANNE OLMAYI BILIYORUM.
bunlari inanarak söyle. emin ol biliyorum de. Beynini, hormonlarını, vücudunu buna inandir. Korunmasiz iliskiden sonra mutlulukla OLDU OLDU OLDU BILIYORUM de. Buna inan. Eşin de karnini sevsin. Buna inansin. Olmuş gibi davranin rol yapin. Eşin de ustte yazdiklarimi baba versiyonu şekliyle soylesin. Emin ol cok faydasi olacak.
Canım adetim pazartesi olması lazımya birinci resime hafif cizgi varda ama sanki ikincisindede var ama coooook hafif sanki gördum gibi umitlendirmek gibi olmasinda bat nezaman ?
Bu test kesin verir diye bir sey yok. Sen gecikmeyi bekle. Geciktikten sonra gün aşırı test yaparsın. Normal test alirsin bosuna erken gebelik testine para verme. Testlerde cikmayip kanda cikan var. Sen gecikmeyi bekle.Canım mart ayında düşük yaptım
Ondan beri hamile kalamıyorım.
O yüzden hu ay çok güzeldi
Hepsini çok güxel gördüm.
Ve 2 gündğr kasıkladımdaki belimdeki ağrı çok. Tam umutlanmıştım... ama bu test kesin verirmiş sonuç...
adetim pazartesi olcak bu arada
Bu test kesin verir diye bir sey yok. Sen gecikmeyi bekle. Geciktikten sonra gün aşırı test yaparsın. Normal test alirsin bosuna erken gebelik testine para verme. Testlerde cikmayip kanda cikan var. Sen gecikmeyi bekle.
bugün çok üzüldüm ve ağladım
ah canim uzulme ALLAH buyuktur hayirli zamani o bilir.. Sen dua etmeye devam et ve hayirlisini dile.. Rabbim senide sevindiri insaAllah en yakin zamanda canim aminn
Canım adetim pazartesi olması lazım
İkincisinde bütün gün otırdum karşısına vw baktım. Hiçbirşey göremedim.
Ama ilkinde çizgi var...
İlkindeki kuruma çizgisi olabişir mi ya ? Eki Görüntüle 2656838
Amin canım kuzummm benim
Allah dualaımı kabul etsin
Meryem suresi okuyorum...
yokya öyle kuruma cizgisi gibi filan degil ama bencede gecikmeyi bekle birdaha yaparsin ins bebis vardir canim ama olmasada uzulme gulum kiyamam aglamada canimya
amin canim benimm birde fazlada gunluk estagfrillah diye zikir yap elinden geldigi kadar cunki her isi kolaylastiran istigfardir emin ol :)
Bakalım cımartesi tekre yapcam kasetten
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Tamam tatlımamin canim haber ver olurmu icinde tutma paylas nezaman istersen de konsuuruz canim duacinim
tabi cunki ister istemez gunah isliyoruz buda bizi isteklerimiz den dilediklerimizden uzak tutabiliyor bazen Allahdan istigfar dilersek bilip bilmedigimiz gunahlarimiz afv olur daha kolay ve cabuk kavusuruz dileklerimize.. nitekim Allah kerimdir ve rahimdir vermek ister merhamet eder sen istemedigin halde nekadar nimete sahib oldugunu hic dusundunmu.. :)Myle mi ?
Tamam kuzum yaparım tabikşde
Tamam tatlım
Sende yazabilirsin
Allah sziden razı olsun
Bugün çok kötüydü benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?