Gebelik testlerim

selcanevrenn20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
1.274
1.048
83
33
Kızlar merhaba
Sizden ricam testlerimi yorumlarımısınız ?
Kafayı yemek durumundayım resmen...

Dün yumurtlmamın 9.günüydü erken genelik be mormal test yaptım bu şekilde çıktı
D5C73A4B-0222-476F-9735-98A35ADA2144.webp

Daha sonra bugün 10.gün nugün de başka markanın predictor diye erken testini yaptım çokmadı...
var mı yokmu anlamadım.
Ya da erken mi sizce ?
253ACAE8-F27F-4C30-8574-DCD4064C80AF.webp

Kızlar merhaba

Eki Görüntüle 2656826

Daha sonra bugün 10.gün nugün de başka markanın predictor diye erken testini yaptım çokmadı...
var mı yokmu anlamadım.
Ya da erken mi sizce ?
Eki Görüntüle 2656833
Daha belli olmayabilir. Adetin gecikince tekrarla canim. Su an yok gibi ama belli de olmaz gecikmeyi bekle. Stres yapma iyi seyler düşün.

bugün çok üzüldüm ve ağladım
Canim beniim kalbinden öperim. Aglama bu seni olumsuz etkiler. Simdi olmadiysa bile bundan sonraki ay boyunca bu dediklerimi uygula. Evde senin duyabileceğin sesle inanarak

ANNE OLMAYI HAKEDIYORUM

ANNE OLMANIN KOLAY VE KEYIFLI OLDUGUNU BILIYORUM

RAHMIMIN BIR BEBEK ICIN HAZIR OLDUGUNU BILIYORUM

HAMILE KALMAK ICIN SAGLIKLI VE YETERLI SAYIDA YUMURTA HUCRESINE SAHIP OLDUGUMU BILIYORUM

YARADANIN TANIMIYLA ANNE OLMAYI BILIYORUM.

bunlari inanarak söyle. emin ol biliyorum de. Beynini, hormonlarını, vücudunu buna inandir. Korunmasiz iliskiden sonra mutlulukla OLDU OLDU OLDU BILIYORUM de. Buna inan. Eşin de karnini sevsin. Buna inansin. Olmuş gibi davranin rol yapin. Eşin de ustte yazdiklarimi baba versiyonu şekliyle soylesin. Emin ol cok faydasi olacak. 🌸

Kızlar merhaba

Eki Görüntüle 2656826

var mı yokmu anlamadım.
Ya da erken mi sizce ?
Eki Görüntüle 2656833

ya birinci resime hafif cizgi varda ama sanki ikincisindede var ama coooook hafif sanki gördum gibi umitlendirmek gibi olmasinda bat nezaman ?

Canim beniim kalbinden öperim. Aglama bu seni olumsuz etkiler. Simdi olmadiysa bile bundan sonraki ay boyunca bu dediklerimi uygula. Evde senin duyabileceğin sesle inanarak

ANNE OLMAYI HAKEDIYORUM

ANNE OLMANIN KOLAY VE KEYIFLI OLDUGUNU BILIYORUM

RAHMIMIN BIR BEBEK ICIN HAZIR OLDUGUNU BILIYORUM

HAMILE KALMAK ICIN SAGLIKLI VE YETERLI SAYIDA YUMURTA HUCRESINE SAHIP OLDUGUMU BILIYORUM

YARADANIN TANIMIYLA ANNE OLMAYI BILIYORUM.

bunlari inanarak söyle. emin ol biliyorum de. Beynini, hormonlarını, vücudunu buna inandir. Korunmasiz iliskiden sonra mutlulukla OLDU OLDU OLDU BILIYORUM de. Buna inan. Eşin de karnini sevsin. Buna inansin. Olmuş gibi davranin rol yapin. Eşin de ustte yazdiklarimi baba versiyonu şekliyle soylesin. Emin ol cok faydasi olacak. 🌸

Canım mart ayında düşük yaptım
Ondan beri hamile kalamıyorım.
O yüzden hu ay çok güzeldi
Hepsini çok güxel gördüm.
Ve 2 gündğr kasıkladımdaki belimdeki ağrı çok. Tam umutlanmıştım... ama bu test kesin verirmiş sonuç...
adetim pazartesi olcak bu arada

ya birinci resime hafif cizgi varda ama sanki ikincisindede var ama coooook hafif sanki gördum gibi umitlendirmek gibi olmasinda bat nezaman ?
Canım adetim pazartesi olması lazım
İkincisinde bütün gün otırdum karşısına vw baktım. Hiçbirşey göremedim.
Ama ilkinde çizgi var...
İlkindeki kuruma çizgisi olabişir mi ya ?
625E93B8-DC3C-46E3-A2BF-14E310992316.webp

Canım mart ayında düşük yaptım
Ondan beri hamile kalamıyorım.
O yüzden hu ay çok güzeldi
Hepsini çok güxel gördüm.
Ve 2 gündğr kasıkladımdaki belimdeki ağrı çok. Tam umutlanmıştım... ama bu test kesin verirmiş sonuç...
adetim pazartesi olcak bu arada
Bu test kesin verir diye bir sey yok. Sen gecikmeyi bekle. Geciktikten sonra gün aşırı test yaparsın. Normal test alirsin bosuna erken gebelik testine para verme. Testlerde cikmayip kanda cikan var. Sen gecikmeyi bekle.

Bu test kesin verir diye bir sey yok. Sen gecikmeyi bekle. Geciktikten sonra gün aşırı test yaparsın. Normal test alirsin bosuna erken gebelik testine para verme. Testlerde cikmayip kanda cikan var. Sen gecikmeyi bekle.

Tamam o zaman canım
Pazartesiyi beklim öyleyse
Çok teşekkür ederim herşey içib

Canım adetim pazartesi olması lazım
İkincisinde bütün gün otırdum karşısına vw baktım. Hiçbirşey göremedim.
Ama ilkinde çizgi var...
İlkindeki kuruma çizgisi olabişir mi ya ? Eki Görüntüle 2656838

yokya öyle kuruma cizgisi gibi filan degil ama bencede gecikmeyi bekle birdaha yaparsin ins bebis vardir canim ama olmasada uzulme gulum kiyamam aglamada canimya

Myle mi ?
Tamam kuzum yaparım tabikşde
tabi cunki ister istemez gunah isliyoruz buda bizi isteklerimiz den dilediklerimizden uzak tutabiliyor bazen Allahdan istigfar dilersek bilip bilmedigimiz gunahlarimiz afv olur daha kolay ve cabuk kavusuruz dileklerimize.. nitekim Allah kerimdir ve rahimdir vermek ister merhamet eder sen istemedigin halde nekadar nimete sahib oldugunu hic dusundunmu.. :)

Back
X