- 11 Kasım 2020
- 12
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Fatmaoztepe2020

Arkadaşlar lütfen.yardimci olurmusunuz sizce hamile olabilirmiyim mide bulantim bel agrım kasiklarimda sancı var ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyük ihtimalle bebek daha yeni hayırlı olsun hemen kan testi verin![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar lütfen.yardimci olurmusunuz sizce hamile olabilirmiyim mide bulantim bel agrım kasiklarimda sancı var ne dersiniz
Hamile olabilirmiyim yaniEvet büyük ihtimalle bebek daha yeni hayırlı olsun hemen kan testi verin
Adetinize kaç gün var yada geçtimi çünkü erken gebelik testi yapmışsınızHamile olabilirmiyim yani
Tam 1 hafta varAdetinize kaç gün var yada geçtimi çünkü erken gebelik testi yapmışsınız
Büyük ihtimalle var kan testi vererek kesin sonuç alınTam 1 hafta var
Akıntımda çoğaldı sanki heran adet oluyormuşum gibiTam 1 hafta var
Pekiadetten 1 hafta önce kan testinde çıkar mi hamile olup olmadığımBüyük ihtimalle var kan testi vererek kesin sonuç alın
AMA 2. silik gordugumuz cizgi t nin orda degil.Evet büyük ihtimalle bebek daha yeni hayırlı olsun hemen kan testi verin
Evet değil ama internette çok araştırdım bazıları yanda oluyor ve pozitif olarak geçerli oluyormuş çok gördüm altında olmayan çizgi o yüzden suphelendimAMA 2. silik gordugumuz cizgi t nin orda degil.
Hic gormedim yanda cizgi ben ya.Ama pzrtesi kan versen belli olur.Evet değil ama internette çok araştırdım bazıları yanda oluyor ve pozitif olarak geçerli oluyormuş çok gördüm altında olmayan çizgi o yüzden suphelendim
Bu testlerin uzerinden zaman gecmis, kac dk da cikti bu 2. Cizgiler?
10 dk’dan sonra cikan cizgileri dikkate almayin. Bu testlerin renginden belli zaten cok beklemisIlk yarım olarak çıkanı adetime 10 gün varken yaptım o hemen anında çıktı diğerini bugün yaptım 5 dakika içinde çıkmadı bende bıraktım sonra baktığımda ikinci çizgide cikmisti