Daha once bu testle öğrenmiştimBu test kuruma çizgisi çıkartıyor maalesef
Bende bu testle öğrendim ama olmadığında da kuruma çizgisi çıkartı 3 kezDaha once bu testle öğrenmiştim
İnşallah vardır birde başka testle deneyinDaha once bu testle öğrenmiştim
Bu ay bende çok ümitliyim inşallah güzel haberler alırızBu sefer ümitliyim artık diye bu kadar test yaptım testim bitti aldım gelmesini bekliyorum, hayırlısı olsun ne diyelim
Guzel haberler bizimle olsun insallahBu ay bende çok ümitliyim inşallah güzel haberler alırız
?Merhaba bat 17 agustos, (kimyasal gebelik geçirdim tarih değişmiş olabilir) adet olmadim kimyasal kanama sonrası yorumlayabilir misiniz ?(innovita gebelik testi) 20 sinde sülük gibi bir akinti gördüm krem kahverengi acik kahverengi renklerinde yerlesme olabilir mi? Kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşlar, kimyasal sonrasi adet tarihinde bir değişiklik gördünüz mü?
Benim testimi de yorumlar mısınız 4 gün geciktim erken dönem test aldımBu test kuruma çizgisi çıkartıyor maalesef
Göremedim benBenim testimi de yorumlar mısınız 4 gün geciktim erken dönem test aldım
Çok teşekkür ederim beni cevapsız bırakmadığınız içinGöremedim benerken gebelikte 4 gün gecikmeyle daha koyu çıkardı bence
Ay ne demek siz yinede kan verin 4 gün gecikme neden olabilir diye baktırın en kısa zamanda olur inşallahÇok teşekkür ederim beni cevapsız bırakmadığınız içinnasip değilmiş demekki
Çok çok sağ olun nazikliğiniz bile yeterAy ne demek siz yinede kan verin 4 gün gecikme neden olabilir diye baktırın en kısa zamanda olur inşallah
Tekrar test yaptın mı son durum ne oldu
Test yapmayı biraktim 2-3 gün sonra guven olmuyor ve çoğunda bu sekil kuruma çizgisi cikiyor. Ovulasyondan devam ediyorum.Tekrar test yaptın mı son durum ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?