Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım en kısa sürede gönlüne göre versin inş benimde 4aylık düşügün ardında iki senedir olmuyo sebep yok sebepsiz kısırlık dendi 3ay klomen kullandım ama nafile demekki zamanı daha gelmemiş dedim ve köşeme çekildim adet günün geçmeden test Yapma derim canım sonu hüsran oluyor günün geçince en azından bi umut diyoruz ama gününü beklemek en dogrusu test yaptığım gün adet oluyodum:) şimdi o kadar takmıyorummerhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum![]()
Hamilenin duası kabul olur bizleride dua da unutma canım sende zamanı geldiğinde saglık la bebegini kucağına alırsın inşo kadar iyi anlıyorum ki seni yaşayan bilir rabbim en kısa zamanda saglikla inşallah verir hem sana hem isteyen herkese de
allah razı olsunn amin....En kısa zamanda bebeğin olur inşallah, Allah sana sağlıklı bir bebek versin. Çok içimden geldi konunu görünce dua etmek istedim.
A.selam doktora gidiyorum tedavi gördüm ama bu ayda olmazsa aşılama dedi doktorS.a güzel kardeşim seni inan cok iyi anlıyorum. Ben pkos, Hipotiroidi hastasıyım reglmin hic düzenli olmadi ilk 1 yil sadece 89 olan troit degerimi düşürmek için uğraştım sonra 6 ay klomen kullandim yumurtam 18 mm olup catlatma ignesi vurup denedim sonra 3 sefer aşılama denedim.Sonra tüp bebek ama ohss gecirdim nerdeyse ölüyodum cigerimden 4 lt su aldilar.
Ve Rabbim dünyalar güzeli bi kız evlat nasip etti. Ben hep kızımın bacisi olsun isterdim kalan dondurulmuş embiriyolarimla ikiz gebe kaldim ama cinsiyetlerini ogrenmeye gidince doktor ölmüşler dedi Rabbim kimseye yasatmasin öyle bi acı yok 1 sene doktor onermedi tedaviyi bekledik.
Sonra yine düştüm yollara yine igneler yumurta toplama yine tüp bebek ve bu sefer ikiz gebe kaldim kanamali geçti nerdeyse 8 ay sırt üstü yattim.Calisiyorum işe gitmedim. Bebislerimi Rabbim nasip etti elhamdulillah bi kiz bi oglum oldu.
Ama ikiz büyütmek heleki kolik olan kizimi çarşafla sallayıp büyütmek inan sacim beyazladi.
Şimdi de izinde onlari büyütüyorum cok yoruluyorum sosyal bi hayatim yok demem oki doktora git oluruna birak Rabbim nasip ettiyse olur kafana taktikca daha kötü oluyor.
Doktorumun bana ilk dedigi şey stress yaparsaniz olmaz.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin. Aeo
Ben de ayni durumdayımmerhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum![]()
İnşallah en kısa sürede hamile kalırız Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zorBen de ayni durumdayım
Gecmıs olsun
Hiç hamile kalamadım ben
Klomen tedavisi de gorduk olmadı
Şuanda adetim 3 gün gecti ama test falan yaptırmıycam
Bu ay tüp bebek merkezine basvurduk
2 asılma yapılacak tutmazsa tüpe gecılecek
Bizim 3 yıl bitti olmadı
(
Sizde sıkıntı var miİnşallah en kısa sürede hamile kalırız Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor