- Konu Sahibi Meryem7121
Ah insallah kimyasal geçirdiğim için daha önce baya endişeliyim iki gün sonra kan vericem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah insallah kimyasal geçirdiğim için daha önce baya endişeliyim iki gün sonra kan vericem
Ay insallah dua edin nolurGebelik var büyük ihtimal regl geçikmesi olunca
Kan vern
meraba sızce varmı bnce yok tekrar test yaptımteste koyduğunuz idrar bir süre sonra kuruyor ve ikinci çizgi kuruduktan sonra çıkıyor normalde hemen çıkması gereken bundan bahsetmiştim
günaydın gebelik gözüküyor bir kan verin isterseniz adetiniz geçsin değer artar hem gözünüz aydın olsunGünaydın
günaydın az önce yaptım 3 farklı test hepsinde çıktı regle 1 gün var bakarmisiniz
Ay insallah çok istiyorumgünaydın gebelik gözüküyor bir kan verin isterseniz adetiniz geçsin değer artar hem gözünüz aydın olsun![]()
inşallah güzel bir değerle dönüş yaparsınız ama az bir zaman olduğu için zaman çabuk geçer hayırlısı olsun hakkınızdaAy insallah çok istiyorumiki gün bekleyip kan testine gidicem
Merhaba bugün dayanamadım bi gun geçti test verdim test sonucum 89günaydın gebelik gözüküyor bir kan verin isterseniz adetiniz geçsin değer artar hem gözünüz aydın olsun![]()
gebesinizMerhaba bugün dayanamadım bi gun geçti test verdim test sonucum 89
Değer güzel değil mi umarım düzenli artargebesiniz2 günde bir kan verin artışı kontrol edin gözünüz aydın olsun
![]()
evet güzel tabi bir gün geçmesine göre folik asit alın muhakkak 1500 lerde kese ve bir ihmtimal bebekde görünebilir güzel düşünün stres yokkkDeğer güzel değil mi umarım düzenli artar![]()
Çok teşekkürler desteğiniz için iyi ki varsınızevet güzel tabi bir gün geçmesine göre folik asit alın muhakkak 1500 lerde kese ve bir ihmtimal bebekde görünebilir güzel düşünün stres yokkk![]()
rica ederim ne demek güzel günlerinizde haberleşelimÇok teşekkürler desteğiniz için iyi ki varsınız![]()
Salı gideceğim keseyi görmeye çok heyecanlıyım sizin nasıl gidiyorrica ederim ne demek güzel günlerinizde haberleşelimiyiki varsın
gebelik var hemen kan verin gözünüz aydın olsunKızlar 1 bucuk yıldır bebek istiyorum düşüğümde 1 tane var ilk başlarda yapardım test sonra bıraktım bugün sabah ilk idrarla yaptım direk çizgi belirdi inanamadım adetime 3 gün var
Eki Görüntüle 3380502
bnde henüz oluşan gebelik yok inş olur 2, istiyoruz bizdeSalı gideceğim keseyi görmeye çok heyecanlıyım sizin nasıl gidiyor