Gebelik testleriniz

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.756
1.062
63
Kızlar bat günü testleriniz nasıl çıktı hamile olan arkadaşlar silik mıydı yoksa gayet net bı şekilde mıydı umudumu kesmeli miyim

Benim de erken gebelik testim silik çizgi çıktı anlamadım 10 gün öncesi ilişki yaşadık daha sonrasında da oldu

adetten birkaç gün önce iki test aldım ilkini yaptım önce çizgi çıkmadı beş dk sonra falan ikinci çizgi silik çıktı dedim ya test bozuk yada kuruma çizgisi (ama ancak beş dk geçmişti) hemen arkasına ikinci testi yaptım onda tek çizgi vardı fakat ikinci çizgi yeri beyazdı.. dedim tamam hamile değilsin. ama adet sancıları da çekiyordum iki gün sonra falan peçeteye sildikçe gelen lekelenme oldu tek gün sürdü adetim sökülüyor herhalde diye düşündüm. bi iki gün sonra test yaptım ve pozitifi net bir şekilde gördüm kan verdim 358,50 çıktı

adetten birkaç gün önce iki test aldım ilkini yaptım önce çizgi çıkmadı beş dk sonra falan ikinci çizgi silik çıktı dedim ya test bozuk yada kuruma çizgisi (ama ancak beş dk geçmişti) hemen arkasına ikinci testi yaptım onda tek çizgi vardı fakat ikinci çizgi yeri beyazdı.. dedim tamam hamile değilsin. ama adet sancıları da çekiyordum iki gün sonra falan peçeteye sildikçe gelen lekelenme oldu tek gün sürdü adetim sökülüyor herhalde diye düşündüm. bi iki gün sonra test yaptım ve pozitifi net bir şekilde gördüm kan verdim 358,50 çıktı
Benim testimde de beyaz çizgi çıkıyor

Adete 4 gün kala yaptım silik ama belliydi adet günü tam net koyuydu ikiside bu kişiden kişiye yumurtlamanın üstünden ne kadar geçtiğine göre değişir

Back
X