Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba test yaptım ilk defa 4 senedir böyle net görünür silik tarzında ikinci çizgi çıktı vardır dimii iki kere yaptım hemde testi bı bakar misinizzz
Yaa yanlışlık olmaz demi tam ikisi aynı koyulukta değil ama önceden hep zorla görünen silik olurdu şimdi baya görünüyor yaaa Allah'ım şükürler olsun teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kan testi de yaptırın kısa zamanda ama silik olsa bile görünüyor böyle olunca genelde hamilelik oluyorYaa yanlışlık olmaz demi tam ikisi aynı koyulukta değil ama önceden hep zorla görünen silik olurdu şimdi baya görünüyor yaaa Allah'ım şükürler olsun teşekkür ederim![]()
Bak ben negatif ve hiç bir şekilde çizgi görünmüyor daha elimde bir sürü var maalesef inşallah rabbim bana da nasip eder çift çizgi görmeyiYaa yanlışlık olmaz demi tam ikisi aynı koyulukta değil ama önceden hep zorla görünen silik olurdu şimdi baya görünüyor yaaa Allah'ım şükürler olsun teşekkür ederim![]()
İnşallah bizde 4 senedir bekledik pkosluyum tüp bebek yapmaya karar verdik bikac ay sonra yaparız dedik ama nasip vakti geldi mi oluyormuş ve herkesin dediği gibi en boş kafa olan zamanda olduBak ben negatif ve hiç bir şekilde çizgi görünmüyor daha elimde bir sürü var maalesef inşallah rabbim bana da nasip eder çift çizgi görmeyi![]()
Benimde böyle gozukmuşti 5gun gecikmeyle 88,23 cikmişti hayirlis olsun inşallah hayırlı bir gebleik olur inşallabMerhaba test yaptım ilk defa 4 senedir böyle net görünür silik tarzında ikinci çizgi çıktı vardır dimii iki kere yaptım hemde testi bı bakar misinizzz
İnşallahBenimde böyle gozukmuşti 5gun gecikmeyle 88,23 cikmişti hayirlis olsun inşallah hayırlı bir gebleik olur inşallab
Evett çok şükür 160 çıkmıştı iki gün sonra 370 oldu inşallah sağlıkla ilerlerGebelik var miymis
İnşallah vardır canım sıkıntı yapma hiç ama bende yıllarca böyle testlerle acabalarla zaman geçirdim sakin kafayla hayatı akışında bıraktığında vakti gelince oluyor varsa da yoksa da hayırlısı olsunYakından bakınca bir şey göremediğim , uzaktan bakınca gözüme çizgi görünen bi testim var :)) hayalet çizgi yaptı gözüm kendine :)) yine de paylaşmak istedim göremiyorsunuz değil mi ?
İyiyiz çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez inşallah güzel ilerliyorduA yeni sandım konuyu nasılsın canım 1 hafta geçmiş üzerinden umarım iyisinizdir bebşinde sende
çok sevindim canım allah sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursunkucağınızıİnşallah vardır canım sıkıntı yapma hiç ama bende yıllarca böyle testlerle acabalarla zaman geçirdim sakin kafayla hayatı akışında bıraktığında vakti gelince oluyor varsa da yoksa da hayırlısı olsun
İyiyiz çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez inşallah güzel ilerliyordu![]()
Valla ben de görebildim attığın fotolardan ama daha 6 gün varmış çok erken , inşallah her geçen gün koyulaşırBenimde aynı şekilde sabah idrarıyla yaptığım test resmde gözükmüyor hiçbişey ama canlı bi karaltı var ve bekledikten sonra değil 10 dakika içinde ve sonrasında bu şekilde siz göremiyorsunuzdur resimde gözükmüyor çünkü bende pkos vardı bisüredir düzenli regl oluyprum şükür bu ay doktorun dediği günleri değerlendirdim adetime 6 gün var tahmini bi umut işte 3 yıllık evliyim
Görebildiniz mi gerçektenValla ben de görebildim attığın fotolardan ama daha 6 gün varmış çok erken , inşallah her geçen gün koyulaşır![]()
Bende gördüm hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallahBenimde aynı şekilde sabah idrarıyla yaptığım test resmde gözükmüyor hiçbişey ama canlı bi karaltı var ve bekledikten sonra değil 10 dakika içinde ve sonrasında bu şekilde siz göremiyorsunuzdur resimde gözükmüyor çünkü bende pkos vardı bisüredir düzenli regl oluyprum şükür bu ay doktorun dediği günleri değerlendirdim adetime 6 gün var tahmini bi umut işte 3 yıllık evliyim