Gebelik testtii hemen bakar misinizz

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
32
Merhaba test yaptım ilk defa 4 senedir böyle net görünür silik tarzında ikinci çizgi çıktı vardır dimii iki kere yaptım hemde testi bı bakar misinizzz

Eklentiler

• IMG20230605115046.webp
    IMG20230605115046.webp
    25 KB · Görüntüleme: 207
Hayırlı olsun hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲🌸
Yaa yanlışlık olmaz demi tam ikisi aynı koyulukta değil ama önceden hep zorla görünen silik olurdu şimdi baya görünüyor yaaa Allah'ım şükürler olsun teşekkür ederim 🤗

Yaa yanlışlık olmaz demi tam ikisi aynı koyulukta değil ama önceden hep zorla görünen silik olurdu şimdi baya görünüyor yaaa Allah'ım şükürler olsun teşekkür ederim 🤗
Kan testi de yaptırın kısa zamanda ama silik olsa bile görünüyor böyle olunca genelde hamilelik oluyor ❤️

Bak ben negatif ve hiç bir şekilde çizgi görünmüyor daha elimde bir sürü var maalesef inşallah rabbim bana da nasip eder çift çizgi görmeyi 🤲🥺

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 193
Bak ben negatif ve hiç bir şekilde çizgi görünmüyor daha elimde bir sürü var maalesef inşallah rabbim bana da nasip eder çift çizgi görmeyi 🤲🥺
İnşallah bizde 4 senedir bekledik pkosluyum tüp bebek yapmaya karar verdik bikac ay sonra yaparız dedik ama nasip vakti geldi mi oluyormuş ve herkesin dediği gibi en boş kafa olan zamanda oldu

Merhaba test yaptım ilk defa 4 senedir böyle net görünür silik tarzında ikinci çizgi çıktı vardır dimii iki kere yaptım hemde testi bı bakar misinizzz
Benimde böyle gozukmuşti 5gun gecikmeyle 88,23 cikmişti hayirlis olsun inşallah hayırlı bir gebleik olur inşallab

Yakından bakınca bir şey göremediğim , uzaktan bakınca gözüme çizgi görünen bi testim var :)) hayalet çizgi yaptı gözüm kendine :)) yine de paylaşmak istedim göremiyorsunuz değil mi ?

Eklentiler

• CBE8FE15-BEE1-4E58-97F5-2F06DC0E92B5.webp
    CBE8FE15-BEE1-4E58-97F5-2F06DC0E92B5.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 126
Canım amacım kesinlikle moralini bozmak değil ama kendini fazla kaptırmadan 1 hafta kan verip beta hcg değerini takip et. Aynı şeyleri 4 gündür yaşıyorum insan çok heyecanlanıyor kendini kaptırıyor brnimde böyle silik bir şekilde çıktı ve kan verdim hamilesin dediler ama maalesef kimyasal gebelikmiş. Asla moralini bozma dediklerim yüzünden inşallah Rabbim yüzünü güldürür sağlıklı bir gebeliktir🙏

Yakından bakınca bir şey göremediğim , uzaktan bakınca gözüme çizgi görünen bi testim var :)) hayalet çizgi yaptı gözüm kendine :)) yine de paylaşmak istedim göremiyorsunuz değil mi ?
İnşallah vardır canım sıkıntı yapma hiç ama bende yıllarca böyle testlerle acabalarla zaman geçirdim sakin kafayla hayatı akışında bıraktığında vakti gelince oluyor varsa da yoksa da hayırlısı olsun👍
A yeni sandım konuyu nasılsın canım 1 hafta geçmiş üzerinden umarım iyisinizdir bebşinde sende
İyiyiz çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez inşallah güzel ilerliyordu 🥰

İnşallah vardır canım sıkıntı yapma hiç ama bende yıllarca böyle testlerle acabalarla zaman geçirdim sakin kafayla hayatı akışında bıraktığında vakti gelince oluyor varsa da yoksa da hayırlısı olsun👍

İyiyiz çok şükür haftaya kalp atışı için gidicez inşallah güzel ilerliyordu 🥰
çok sevindim canım allah sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursunkucağınızı🥰

Benimde aynı şekilde sabah idrarıyla yaptığım test resmde gözükmüyor hiçbişey ama canlı bi karaltı var ve bekledikten sonra değil 10 dakika içinde ve sonrasında bu şekilde siz göremiyorsunuzdur resimde gözükmüyor çünkü bende pkos vardı bisüredir düzenli regl oluyprum şükür bu ay doktorun dediği günleri değerlendirdim adetime 6 gün var tahmini bi umut işte 3 yıllık evliyim

Eklentiler

• 70556CC9-649D-4D68-AC23-DA3E979485E2.webp
    70556CC9-649D-4D68-AC23-DA3E979485E2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 84
  • 4469FEED-2944-42D9-9950-CE9A8CB417E5.webp
    4469FEED-2944-42D9-9950-CE9A8CB417E5.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 96
Benimde aynı şekilde sabah idrarıyla yaptığım test resmde gözükmüyor hiçbişey ama canlı bi karaltı var ve bekledikten sonra değil 10 dakika içinde ve sonrasında bu şekilde siz göremiyorsunuzdur resimde gözükmüyor çünkü bende pkos vardı bisüredir düzenli regl oluyprum şükür bu ay doktorun dediği günleri değerlendirdim adetime 6 gün var tahmini bi umut işte 3 yıllık evliyim
Valla ben de görebildim attığın fotolardan ama daha 6 gün varmış çok erken , inşallah her geçen gün koyulaşır 🌷

Bende gördüm hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah ☺️🙏🏻

Back
X