Gebelik ultrason geride olması vs

Kasimpaticicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
318
62
28
Merhaba sat göre bugün 34+1 deyim ancak bugün kontrolüm vardı 32 haftalıkla uyumlu dedi bugune kadar böyle birşey demedi haftasıyla hep uyumluydu ama korkulcak bişi yok dedi karın cevrene göre böyle 3 hafta önce gittiğimde bebek 1.500 gram dedi bu gittiğimde 2.150 gr dedi uygulama kullanıyorum ona göre uyumlu ama doktor dedi cihazdan olur korkma dedi endişeleneceğin bir durum yok dedi diğer türlü bebek sağlıklı suyu vs herşeyi iyi hareketlide bi bebek dedi ama kafama takıldı nst ye de ilk girdim orda da normal cıktı 10 gün sonra gel dedi yaşayan varmı acaba böyle

Merak etmee bu gayet normal, herkesin boyu kilosu aynı değil, doktorun kiyasladigi şey "ortalama" degerler, bebisler de seri üretim değil, ekstra bı gelişim geriliği bozukluğu yoksa problem olacak birşey yoktur, olsa zaten doktorun da söylerdi, iki hafta makul bı süre, birazcık kaşara meyveye agirlik ver diğer hafta git fark degismis olur, bu süreci yaşamayan gebe neredeyse yok yani

Öncelikle ultrason da insan yapımı bir cihaz bu haftalarda +/- 2 hafta yanılabilir. Limit içidir. Bebeğin kilosu da normal duruyor. Damarlar kan akışını da doktor görmüştür heralde cihazda plasentada kireçlenme olsa bebek beslenemese doktor görürdü. Bir dahaki kontrolde daha çok netleşir ama önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum

Eski kasar mı ve meyve ne önerirsiniz acaba kafama takmıyorum ama yine de yemekle olacaksa tabi ceviz tüketiyorum köy sütü köy yogurtu köy yumurtası falaan sürekli ama

Çok sağol korkma endişelenecek birşey yok dedi ama ilk gebelik işte şimdiye kadar hiç böyle bişey demedi bana haftasıyla uyumlu vs dedi hep bugun suyu vs iyi dedi sağlığı 3 haftaya göre ortalaama 700 gr artmıs bebek

Eski kasar mı ve meyve ne önerirsiniz acaba kafama takmıyorum ama yine de yemekle olacaksa tabi ceviz tüketiyorum köy sütü köy yogurtu köy yumurtası falaan sürekli ama
Cidden yemekle oluyor, ben de protein, meyve ağırlıklı besleniyordum, bana kızdı yaklasik iki hafta önde kilosu, yeme su iç yürüyüş yap diye, dikkat ettim sonraki hafta aynı kiloda sabit kalmış, karpuz, avakado, fark etmez hangisi olduğu kaşar peyniri, kuru meyveler özellikle incir, ceviz, yumurta bol bol tuket, streste yapma, bu olagandisi bı fark değil, ölçüm de fark olur, biyolojik farklar olur, olur da olur yani, hiç bir kesinlik yok bu durumlarda

Cok sağol bende annem inek yapıyor köy sütü yogurt peynir yumurta falan hep doğal tüketiyorum yürüyüste ginde bi km fazla yürüyüş ediyorum ceviz tüketiyorum hep bulunduruyorum ama eski kaşar ve inciride baslıyım yine karpuz kavun bu ara yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…