Yaptınız mı testAynı ağrılar bende de var 2 oldu adet olmadım sancı gibi ara ara giren çok şiddetli olmayan bir ağrı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptınız mı testAynı ağrılar bende de var 2 oldu adet olmadım sancı gibi ara ara giren çok şiddetli olmayan bir ağrı
Şuan yok gibi düşün kendini kaptırma sonra üzücü olabilirherkese merhabalar . 24 Kasım öğretmenler gününde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Aslında regl sancım var oldum sanıyorum ama henüz kanama yok diyim. Haliyle günüm geçince de normal kaset test yaptım. Erken gebelik değil ama . 2. Çizgi silik çıktı . Sizce gebelik var mı ? Emin olamadım ben
Yapmadım biraz korktum açıkçası olmazsa diye ama bugün yapıcamYaptınız mı test
Kimyasal gebelik geçirdim maalesefŞuan yok gibi düşün kendini kaptırma sonra üzücü olabilir
Kesinlikte pozitifMerhaba arkadaşlar bende de test bu şekilde çıktı gebe miyim 2 güb geçti regilimEki Görüntüle 3171060
Benimde böyle çıktı sonra kimyasal oldu . Hemen doktora git kan ver . Pozitif sonucu alacaksın büyük ihtimalle. Doktor kontrolünde ol benim gibi olmaKızlar gebelik var mı sizce
Cnm ben dört defa denedim ilk testlerimde çok çok silikti en son yaptığım testte belirgindi ve regl günüm de geçtiBenimde böyle çıktı sonra kimyasal oldu . Hemen doktora git kan ver . Pozitif sonucu alacaksın büyük ihtimalle. Doktor kontrolünde ol benim gibi olmahayırlı olsun şimdiden
Benimde 6 gün geçmişti reglim. Gittikçe koyulaştı test . Kan verdim hamilesin dedi doktor ama kan verdikten birkaç saat sonra kanamam başladı düştü . Dikkatli olmak lazım. Allah’ın izniyle iyi haber alacaksın ama bolca dinlen . Doktorla konuş düşük olmaması için yerleştirmeyi destekleyen ilaç al mutlaka . Ben geç kaldığım için çok pişmanımCnm ben dört defa denedim ilk testlerimde çok çok silikti en son yaptığım testte belirgindi ve regl günüm de geçti
Bence bekle gününde yap. Başka bi arkadaş daha böyle yaptı kanda çıkmadı . Regl gününde tekrar yap . Koyulaşırsa var demektirArkadaşlar merhaba dün sabah test yaptım silik çizgi çıktı regle 3 gün var daha .sonra gün içinde yine yaptim çıkmadı bugünde kan vericem sizce varmi.
Dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum nispet yapar gibi sorular sormayın burda insanlar gebe kalmak için olmayan çizgiyi bile gördüğünü sanıyor umut ediyor sizin attığınız çizgi gözünüze girecek hala gebemiyim giye sormuşsunuz , çocuk içerde okula başlayacak biraz daha durursa o kadar ki net testi atıp saçma sapan sorular soruyorsunuz. Hayırlı olsun anladık hamilesinizMerhaba arkadaşlar bende de test bu şekilde çıktı gebe miyim 2 güb geçti regilimEki Görüntüle 3171060