Gebelik var mı 20 dk sonra çıktı ?

Peri1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
149
42
98
32
Gebelik var mı ben mi silik görüyorum
20 dk sonra çıktı

Eklentiler

• 18D441C3-58F6-4534-A7D0-95527D2DA31F.webp
    18D441C3-58F6-4534-A7D0-95527D2DA31F.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 208
  • C668F372-C490-4D51-BE66-BCCDC584DB20.webp
    C668F372-C490-4D51-BE66-BCCDC584DB20.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 139
20 dk sonra çıktı
Yaaa inşallah vardır bende gördüm çizgiyi. Testin içinde kaç dakika sonrasını öneme almayın diye yazıyordu. Ya da yazıyor mu? Bence vardır sağlıkla kucağına al 🤲🏻

Ay inşallah çok istiyoruz 🤲🏻çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün bugün onun etkisi olmuş olabilir mi ?

İnşallah olabilir de benim de silik çıktı negatifti hemen kan testi yaptırman senin için iyi olur

Ay inşallah çok istiyoruz 🤲🏻çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Gün bugün onun etkisi olmuş olabilir mi ?
11. Güne kalmaz etkisi bı kaç gün daha bekle tekrarla kaset testle varsa çıkar bende 14. Günü öğrenmiştim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🥰🥰🤲🤲
Var gözüküyor canım istersen kan ver istersen bı kaç gün sonra idrarda testi tekrarla koyulaşma var mı bakarsın

20 dk sonra çıktı
Bende catlatma ignesinin 11. Günü öğrenmiştim testim böyleydi kan değerimde 12 çıkmıştı, resim ekliyorum siz yine de yarın tekrarlayın
Hemen çıkmıştı bu arada benim

Eklentiler

• 20220119_070233.webp
    20220119_070233.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 145
11. Güne kalmaz etkisi bı kaç gün daha bekle tekrarla kaset testle varsa çıkar bende 14. Günü öğrenmiştim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🥰🥰🤲🤲

Var gözüküyor canım istersen kan ver istersen bı kaç gün sonra idrarda testi tekrarla koyulaşma var mı bakarsın
Ama testt saatler sonra çıktı yani atacaktım şaşırdım şuan çok net görüyorum .ilk kez başıma geliyor hamile olma olasılığı illla vardır ama korunuyordum saat sonra çıkan test sonucu bu teşekkür ederim

Ama testt saatler sonra çıktı yani atacaktım şaşırdım şuan çok net görüyorum .ilk kez başıma geliyor hamile olma olasılığı illla vardır ama korunuyordum saat sonra çıkan test sonucu bu teşekkür ederim
Saatler sonra çıktıysa doğru olmayabilir çünkü ilk 5-10 dk da çıkan çizgi kabul ediliyor bı kaç gün sonra bir daha yap bı bak bakalım

Saatler sonra çıktıysa doğru olmayabilir çünkü ilk 5-10 dk da çıkan çizgi kabul ediliyor bı kaç gün sonra bir daha yap bı bak bakalım
Saol panik oldum.cok teşekkür ederim .iki gün sonra tekrarladım nasipse.

Ya benim adet öncesi çıktı ama biraz üstünden zaman geçmişti ben de bekledim sonra test yaptırdım negatifmiş ama belli de olmaz stres yapma dikkat et sen yine de

Saol panik oldum.cok teşekkür ederim .iki gün sonra tekrarladım nasipse.
Genelde kuruma çizgisi vs deniyor öyle saatler sonra çıkanlara regl tarihi gecikti mi panik olma pek ihtimal vermiyorum sen saatler sonra çıktı diyince

Bir tedavi görmüyorum .bu konuda bir bilgim yok.

aslında soruyu sana sorucaktım canım :D bir sorum olucak yumurtan kç mm iken çatlatma iğnesi yapıldı ve ne zaaman ilişki oldu

Genelde kuruma çizgisi vs deniyor öyle saatler sonra çıkanlara regl tarihi gecikti mi panik olma pek ihtimal vermiyorum sen saatler sonra çıktı diyince
Regl olmuyorum olmadım gelmiyor bir kaç aydır.
Öyledir kesin net çıkmadı sonucda hemen çıkmadı .regl gecikti ama duzensizlestim tam bilemiyorum daniella 2 mg kullanınca düzensizlik yaptı korunma amaçlı kullanıyorum düzenli olan regl düzenimi mahvetti azalttı kesti erken menopoz bile beni korkutuyor.birakamiyorum da iyice alt üst olmasın diye denge inşallah düzene girer .teşekkür ediyorum.

Bende catlatma ignesinin 11. Günü öğrenmiştim testim böyleydi kan değerimde 12 çıkmıştı, resim ekliyorum siz yine de yarın tekrarlayın
Hemen çıkmıştı bu arada benim

aslında soruyu sana sorucaktım canım :KK70: bir sorum olucak yumurtan kç mm iken çatlatma iğnesi yapıldı ve ne zaaman ilişki oldu
femara kullandım 5 gün 28 şubatta kontrole gittim 2 tane yumurtam vardı biri 17 diğeri aynı gün 3 te iğnemi vurmamı söyledi 3 gün üst üste 21.00 ile 24.00 arasında ilişki oldu sonra 1 gün arayla

Back
X