Gebelik var mı 20 dk sonra çıktı ?

Regl olmuyorum olmadım gelmiyor bir kaç aydır.

Öyledir kesin net çıkmadı sonucda hemen çıkmadı .regl gecikti ama duzensizlestim tam bilemiyorum daniella 2 mg kullanınca düzensizlik yaptı korunma amaçlı kullanıyorum düzenli olan regl düzenimi mahvetti azalttı kesti erken menopoz bile beni korkutuyor.birakamiyorum da iyice alt üst olmasın diye denge inşallah düzene girer .teşekkür ediyorum.
Anladım canım doktora falan gidiyor musun bı değerlerine falan baktır ona göre önlemi alınır

Anladım canım doktora falan gidiyor musun bı değerlerine falan baktır ona göre önlemi alınır
Doktor ile telefon ile görüşmüştük normal olduğunu endişe yok devam et bırakma vs. Gibi şeyler söyledi.ama ben normal bulmuyorum her kadin adet olur değil mi tuhaf yanı.gidecegim bakalım hala gidip muhane oldum herşey normal dendi temiz dendi. O zaman 6 ayi geçti hap alıyorum insanlar düzene girsin diye içer benimki yine menopoz gibi kesti sanki ilginç..teşekkür ediyorum siz kullanıyor musunuz

Gebelik var mı ben mi silik görüyorum
20 dk sonra çıktı
bu testın kendı grı cızgısı pembıs degıl sanki.:) ama yarın tekrarla bence testı :) 20 dk dan once belırmıs ve senın gec farketmıs olma olasılıgın varsa dıye dııyorum :) hakkında hayırlısı olsun :O)

evet gidiyorum do
bu testın kendı grı cızgısı pembıs degıl sanki.:) ama yarın tekrarla bence testı :) 20 dk dan once belırmıs ve senın gec farketmıs olma olasılıgın varsa dıye dııyorum :) hakkında hayırlısı olsun :O)
ay olabilir çok net değil zaten ama ben pembe çizgi varmış gibi görmek istediğim için öyle görüyor olabilrim

femara kullandım 5 gün 28 şubatta kontrole gittim 2 tane yumurtam vardı biri 17 diğeri aynı gün 3 te iğnemi vurmamı söyledi 3 gün üst üste 21.00 ile 24.00 arasında ilişki oldu sonra 1 gün arayla
Peki iğne vurulduğun günde mi beraberlik oldu canım bu konuda herkes bsey demiş oyüzden soruyorum

Doktor ile telefon ile görüşmüştük normal olduğunu endişe yok devam et bırakma vs. Gibi şeyler söyledi.ama ben normal bulmuyorum her kadin adet olur değil mi tuhaf yanı.gidecegim bakalım hala gidip muhane oldum herşey normal dendi temiz dendi. O zaman 6 ayi geçti hap alıyorum insanlar düzene girsin diye içer benimki yine menopoz gibi kesti sanki ilginç..teşekkür ediyorum siz kullanıyor musunuz
Ben pcos için 2 ay kullandım sonra hamileleik için tedaviye başladık

Back
X