Gebelik var mi acaba

HappyGirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
721
532
53
36
7E9E5A8D-EDCD-49F7-87F7-80ADCCF7C77B.jpeg
7E9E5A8D-EDCD-49F7-87F7-80ADCCF7C77B.jpeg

Merhaba, bu saatte test yaptım. Adetimden bir gün geçti. Testim böyle çıktı. Cok silik degil mi sizce

Maşallah çok iyi 🧿 iki günde bir kan verip artışı değerlendirebilirsiniz
Ne kadar süredir deniyorsunuz bu dönemde naptınız acaba?
Tam bir sene önce ilk gebeligim dış gebelik olmustu ve tüpümü kaybetmiştim. Ondan sonra bir daha gebelik olmadı. Kalan tüpümün de kapalı olabileceğini düşünüp hsg çektirdim. Ve gerçekten de tup kapalı çıktı. Hsg cektirdigimin ikinci ayı bu, ilk ay tutmadı. Bi de benim Amh değerim 1.in altında (0.91) o nedenle doktor bir iki ay letu ile deneyelim olmazsa tup bebeğe gidersiniz dedi. Letu içmiştim bu ay. Benim tup kapalıydı ondan, gebe kalmamı sağlayan hsg oldu. Ben adet olmayı bekliyordum tup bebeğe başlayacaktım hersey hazırdı.

Tam bir sene önce ilk gebeligim dış gebelik olmustu ve tüpümü kaybetmiştim. Ondan sonra bir daha gebelik olmadı. Kalan tüpümün de kapalı olabileceğini düşünüp hsg çektirdim. Ve gerçekten de tup kapalı çıktı. Hsg cektirdigimin ikinci ayı bu, ilk ay tutmadı. Bi de benim Amh değerim 1.in altında (0.91) o nedenle doktor bir iki ay letu ile deneyelim olmazsa tup bebeğe gidersiniz dedi. Letu içmiştim bu ay. Benim tup kapalıydı ondan, gebe kalmamı sağlayan hsg oldu. Ben adet olmayı bekliyordum tup bebeğe başlayacaktım hersey hazırdı.
Çok şükür canımm Rabbim sağlıcaklada devamını nasip etsiinn darısı bizlere olsunn Aminnn 😍🙏🏻

MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin amin amin 🥰

Back
X