Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneden geldim şimdi, 39 çıktıSilikte olsa hamilesiniz kan testi verin hayirli olsun :)
Maşallah çok iyiHastaneden geldim şimdi, 39 çıktı![]()
Evettt gebesin büyük ihtimalleEki Görüntüle 3078824 Eki Görüntüle 3078824
Merhaba, bu saatte test yaptım. Adetimden bir gün geçti. Testim böyle çıktı. Cok silik degil mi sizce
Tam bir sene önce ilk gebeligim dış gebelik olmustu ve tüpümü kaybetmiştim. Ondan sonra bir daha gebelik olmadı. Kalan tüpümün de kapalı olabileceğini düşünüp hsg çektirdim. Ve gerçekten de tup kapalı çıktı. Hsg cektirdigimin ikinci ayı bu, ilk ay tutmadı. Bi de benim Amh değerim 1.in altında (0.91) o nedenle doktor bir iki ay letu ile deneyelim olmazsa tup bebeğe gidersiniz dedi. Letu içmiştim bu ay. Benim tup kapalıydı ondan, gebe kalmamı sağlayan hsg oldu. Ben adet olmayı bekliyordum tup bebeğe başlayacaktım hersey hazırdı.Maşallah çok iyiiki günde bir kan verip artışı değerlendirebilirsiniz
Ne kadar süredir deniyorsunuz bu dönemde naptınız acaba?
Cok teşekkür ederim, sevinmeye korkuyorum biraz, ya yine dış gebelik olursa diyeAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Çok şükür canımm Rabbim sağlıcaklada devamını nasip etsiinn darısı bizlere olsunn AminnnTam bir sene önce ilk gebeligim dış gebelik olmustu ve tüpümü kaybetmiştim. Ondan sonra bir daha gebelik olmadı. Kalan tüpümün de kapalı olabileceğini düşünüp hsg çektirdim. Ve gerçekten de tup kapalı çıktı. Hsg cektirdigimin ikinci ayı bu, ilk ay tutmadı. Bi de benim Amh değerim 1.in altında (0.91) o nedenle doktor bir iki ay letu ile deneyelim olmazsa tup bebeğe gidersiniz dedi. Letu içmiştim bu ay. Benim tup kapalıydı ondan, gebe kalmamı sağlayan hsg oldu. Ben adet olmayı bekliyordum tup bebeğe başlayacaktım hersey hazırdı.
MaşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin amin aminTam bir sene önce ilk gebeligim dış gebelik olmustu ve tüpümü kaybetmiştim. Ondan sonra bir daha gebelik olmadı. Kalan tüpümün de kapalı olabileceğini düşünüp hsg çektirdim. Ve gerçekten de tup kapalı çıktı. Hsg cektirdigimin ikinci ayı bu, ilk ay tutmadı. Bi de benim Amh değerim 1.in altında (0.91) o nedenle doktor bir iki ay letu ile deneyelim olmazsa tup bebeğe gidersiniz dedi. Letu içmiştim bu ay. Benim tup kapalıydı ondan, gebe kalmamı sağlayan hsg oldu. Ben adet olmayı bekliyordum tup bebeğe başlayacaktım hersey hazırdı.
Amiiinnn insallahÇok şükür canımm Rabbim sağlıcaklada devamını nasip etsiinn darısı bizlere olsunn Aminnn![]()
Belirtiniz var miydiHastaneden geldim şimdi, 39 çıktı![]()
Hiç bir belirtim yoktu, hala da yok. Hiç bisey hissetmiyorumBelirtiniz var miydi
Bende klomen kullandım bu ay benimde hiç bir belirtim yok belirtim yok yorumları bana umut oluyorHiç bir belirtim yoktu, hala da yok. Hiç bisey hissetmiyorum
Rabbim gönlünüze göre versin, kac gün var adeteBende klomen kullandım bu ay benimde hiç bir belirtim yok belirtim yok yorumları bana umut oluyor![]()
Üç gün varRabbim gönlünüze göre versin, kac gün var adete
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Teşekkür ederimTebrik ederim. İnşallah darısı bizlere