Gebelik var mı ? Acil yardım

Kader ortagimi buldum sanırım😄 geçmiş olsun bu arada kimyasal gebeliginiz içinde. rabbim aratmadan vermiş bir sonraki gebeliginizde😍Benm bugün adet gecikmemin 3. Günü. Gebelik var eminim çünkü günlerdir test yapıyorum🙈 salı günü kan vercem ancak o zaman musaitim. 3 tane erken gebelik testi yapmıştım bende biri adetten 2 gün önce biri adet günü biri de dün olmak üzere🙊🙊🙊ilk gün ile bugün yaptığım arasında bariz bı fark var. Ama yine de tam kırmızı olmadi test çubuğu.
Her test yapmanız da cıkıyorsa hamilelik wardır demektir 😊 zaten çok yeni olduğu ıcın silik çıkıyor her denemede koyulaşıyor 😁 hadı gözün Aydın 😍

Her test yapmanız da cıkıyorsa hamilelik wardır demektir 😊 zaten çok yeni olduğu ıcın silik çıkıyor her denemede koyulaşıyor 😁 hadı gözün Aydın 😍
Bundan daha koyusu olmuyo ama🙊neyse canımı sikmiycam çok fazla kafama takıyorum sanırım😐akışına bırakmak en iyisi

Evet olabilir. Tutunma kanaması olabilir dinlenin bol bol havuç yiyin . Zaten bebek tutunurken adet sancısı gibi oluyor ben 5 haftalık hamileyim hala arada sancı vuruyor doktorum normal demişti
Merhabalar tam olarak hissettiğiniz belirtiler nelerdi acaba söyleyebilir misiniz ?

Merhabalar tam olarak hissettiğiniz belirtiler nelerdi acaba söyleyebilir misiniz ?
Benim tek belirtim idrarım çok kokuyordu çok su içmeme rağmen idrarımın açık renk olmasına rağmen kokuyordu. Başka bir belirtim olmadı . Bence bu belirti olaylarına takılmamak lazım herkesin bünyesi farklı . Kimisinin bulantısı , göğüs hassasiyeti , yok akıntı , baş donmesi vb . Şeyler yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor ben tek belirti ile anladım. Size tavsiyem bedeninizi iyi takip edin kendınizde farklılıklar hissedeceksiniz 😊

Benim tek belirtim idrarım çok kokuyordu çok su içmeme rağmen idrarımın açık renk olmasına rağmen kokuyordu. Başka bir belirtim olmadı . Bence bu belirti olaylarına takılmamak lazım herkesin bünyesi farklı . Kimisinin bulantısı , göğüs hassasiyeti , yok akıntı , baş donmesi vb . Şeyler yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor ben tek belirti ile anladım. Size tavsiyem bedeninizi iyi takip edin kendınizde farklılıklar hissedeceksiniz 😊
Evet doğru söylüyorsun bende her ay hamilelik belirtileri yasıyormuşum gibi hissediyorum aslında vücudumuz bizle oyun oynuyor 😁 artık bende oluruna bıraktım benim için en önemli belirti artık sadece adet olmazsam inanıcam hamile olduğuma yoksa hep hayal kırıklığı yaşıyorum 😔

Birde benim adet belirtilerim evlendikten 7-8 ay sonra değişti önceden günü geldiğinde asla gecikmezdi artık 2 gün mutlaka gecikiyo ve az kanama oluyor ve ayriyeten benim göğüslerim 10 gün önceden ağrımaya acımaya başlardı artık 6 gün kala falan başlıyor bende anlayamadım

Back
X