Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat nisanın 30 regl günümdü mayısın 3 kahverengi leke geldi o günden sonra hiç bir şekilde lekelneme olmadı kasık ağrısı mide bulantısı ve istifa bel ağrısı çok var sürekli uyumak istiyorum karın çevresinde şişkinlik var
Yani regl olmadiysaniz gebelik olabilir testlerdede var gibi duruyor gidip kan verebilirsiniz netlik kazanırBat nisanın 30 regl günümdü mayısın 3 kahverengi leke geldi o günden sonra hiç bir şekilde lekelneme olmadı kasık ağrısı mide bulantısı ve istifa bel ağrısı çok var sürekli uyumak istiyorum
Bence hamilesin canım test çizgisi pembe duruyor , hayırlı olsun kan ver hemen
Hayır canım olmadımYani regl olmadiysaniz gebelik olabilir testlerdede var gibi duruyor gidip kan verebilirsiniz netlik kazanır
Ay inşallah canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBence hamilesin canım test çizgisi pembe duruyor , hayırlı olsun kan ver hemen![]()
İnşallah gebeliktir o zamanO
İlk attığınızdan daha koyu görünüyor kan verin netleşsin inşallah hamilesinizdirArkadaşlar bugün yaptım hala regl olmadım
Ya kaç çıktı betanız adetiniz ne kadar geçti sağlıkla büyüsünEvet arkadaşlar bugün özele gittim 3 haftalık hamişimmm![]()
1 ay geçti ben dedim beta kaç hocam dedi beta bizde gözükmez negatif pozitif gözükür dedilerYa kaç çıktı betanız adetiniz ne kadar geçti sağlıkla büyüsün
Anladım hayırlısı olsun inşallah demek geç döllenme olmuş bendede rahim kalınlaşması var bekliyorum 10 gün bekle dedi doktor adete 6 gün var1 ay geçti ben dedim beta kaç hocam dedi beta bizde gözükmez negatif pozitif gözükür dediler