gebelik var mı bakar mısınız

elosul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
25
14
3
31
kızlar selam. gebelik düşünüyoruz reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?

Son düzenleme:
Adet gününüz daha gelmediği için silik çıkmış olabilir var gibi duruyor kan verin emin olursunuz hayırlı olsun 🌸🥰

kızlar selam. gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemimde korunmasızdık. reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?
Testlere göre hamilesiniz adet gününüz geçince kan verin

öyle mi diyorsunuz🥹🥹 ilk kez denedik, önceden test yapmamistim hic ben de bilemedim nasil olmasi gerekiyor
Benim bildiğim kadarıyla daha adet gününüz geçmemiş o nedenle beta henüz çok yüksek değildir ondan dolayı da silik çizgi olur bugün bi kan verin emin olun inşaallah hayırlı haberi kan testinizde de alırsınız ve ilkinde eğer olmuşsa çok şanslısınız kan sonucunuzu bize de haber verirsiniz 😍

Benim bildiğim kadarıyla daha adet gününüz geçmemiş o nedenle beta henüz çok yüksek değildir ondan dolayı da silik çizgi olur bugün bi kan verin emin olun inşaallah hayırlı haberi kan testinizde de alırsınız ve ilkinde eğer olmuşsa çok şanslısınız kan sonucunuzu bize de haber verirsiniz 😍
yaa haftaya bir test vereyim bakalim regl gunum gecsin de.. cok teşekkür ederim yardinlariniz icin☺️

gebelik yasayan birkac arkadaşim testte net cikmasi gerekiyor dedi :(

kızlar selam. gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemimde korunmasızdık. reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?
IMG_4609.webp

Bu silik çizgilerle beta 21 değeriyle öğrendim adete 3 gün kala. Sizin betanız çok daha yüksek çıkacaktır bence 🙏🏻☺️🌸 hayırlı olsun sağlıkla geçirirsiniz inşallah 🙏🏻

n

tekrar test verdiniz mi? ultrasona ne zaman gitmeliyim? cok erken dediler

Bu testle 40 değerle öğrendim, sizinki dahada net

Eklentiler

• IMG_8860.webp
    IMG_8860.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 92
Back
X