Gebelik var mı hanımlar sizce?

Sosyalkadin

🌼
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
1.189
2.914
133
Kızlar iyi akşamlar sizce ve var mı bir şey olumsuz yorumlar okudukça kafam çok karıştı?
IMG_20250731_084959.webp

Testin markası ne önemli olan sanırım birde regl a kaç gün var canım çok belirgin çıkmış
Reglim geçti ama cesaret edip gitmedim 🥺
Çünkü 11 yıldır hasretim kaç kez ters yaptım her ay ve bu kez umutluyum yine değilse diye temkinli olmak istiyorum yarın iki test daha yapacağım farklı markalarda içimde de tutamadım sizlere sormak istedim 🙏🏼

Reglim geçti ama cesaret edip gitmedim 🥺
Çünkü 11 yıldır hasretim kaç kez ters yaptım her ay ve bu kez umutluyum yine değilse diye temkinli olmak istiyorum yarın iki test daha yapacağım farklı markalarda içimde de tutamadım sizlere sormak istedim 🙏🏼
İnşallah hamilesindir canım teste göre var ama mutlaka tekrarla pozitif çıkarsa da pazartesi kan vermeye git kafan rahat olur güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle 🤲🏻🌸

İnşallah hamilesindir canım teste göre var ama mutlaka tekrarla pozitif çıkarsa da pazartesi kan vermeye git kafan rahat olur güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle 🤲🏻🌸
Amin İnşallah hayırli haberleri almak nasip olsun hepimiz için Evet yarında testte çıkarsa daha koyu olursa özelikle, pazartesi kan testi vereceğim 🌸☘️🤲🏼

Yüksek ihtimal var canım çok belirgin bir çizgi çünkü. Ama maalesef binde bir de olsa hatalı çıkma ihtimali yüzünden net bir şey demek mümkün oluyor. Elinde varsa başka bir marka ile yine yap

Yüksek ihtimal var canım çok belirgin bir çizgi çünkü. Ama maalesef binde bir de olsa hatalı çıkma ihtimali yüzünden net bir şey demek mümkün oluyor. Elinde varsa başka bir marka ile yine yap 💖
Çok teşekkür ederim 💐🙏🏼İnşallah yarın yapacağım .
Evet maalesef güvenilmiyor testlere
İlki kaset testle yaptım elimde vardı onda silik çizgi gördüm sonra dedim değerim düşük galiba sonra bir kaç gün sonra erken gebelik testi ile yaptım sonuç böyle oldu yarın tekrar yapacağım 🙏🏼🌺

Dikkatde ediyorum kendime ne olur ne olmaz diye çok kasık ağrım var hareketimi arttırinca uzun yürüyüş yapınca özellikle son 4 - 5 gündür .
Gebelik ile ilgili üreme sağlığı diyet sürecimdeyim doktorum normal de olabilir demişti tüp bebek başarısız olunca takviyelere ara vermiştim tekrar başlayacaktim inşallah hayırlısı ile vardır 🙏🏼

Dikkatde ediyorum kendime ne olur ne olmaz diye çok kasık ağrım var hareketimi arttırinca uzun yürüyüş yapınca özellikle son 4 - 5 gündür .
Gebelik ile ilgili üreme sağlığı diyet sürecimdeyim doktorum normal de olabilir demişti tüp bebek başarısız olunca takviyelere ara vermiştim tekrar başlayacaktim inşallah hayırlısı ile vardır 🙏🏼
Merhaba tekrar test yaptınız mı? Merak ettim doğrusu

Back
X