Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandım
Evet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandım
Evet hamileyim canım testim art-med çok yalancı çıkartıyor dediler bende doğru çıktı 6 haftalık şuna keseyi felan gördüm çok şükür tek seferde tuttu benim için gebe kalmak kolaymış. İlk bebek olduğu için heyecanlandımben