Gebelik var mı? Lütfen cevaplayın.

Canım ustunden kaç ay geçmiş ikikez adet olmuşsun daha ne istiyorsun ilk defa duydum hamile olunca testte çıkmadığını bu testler ne için de çıkmasın evet adet olan varmis ama test yapmışsın negatif çıkmış daha ne zorluyorsun millet defalarca yapiyor olmuyor ve senden bir abla tavsiyesi böyle şeyler yapma ilerde pişman olursun hemde çok günah ne gerek var hadi yapiosunuz diyim her türlü erkek arkadaşın prezervatif kullansın sonra böyle boş yere kuruntu yapıyorsun
evet ama internette o kadar çok yazmışlar ki regl oldum ama hamileyim, testim negatif hamileyim benimde doğal olarak kafam karıştı.

Dün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı Hamile kalmama
Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ?

Dün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı Hamile kalmama
Evet ihtimal var. En erken regle birkac gun kala erken gebelik testi veya kan tahliliyle öğrenebilirsiniz

Herkese merhaba. 5 aralıkta erkek arkadaşımla yakınlaşmamız oldu, cinsel ilişki değil sadece temas. Aralık ayının 23ünde beklenen günde regl oldum. 2-3 hafta sonrasında gün içerisinde acayip garip bir bulantı başladı. 2 tane gebelik testi yaptım negatif, sonrasında ocak ayında yeniden regl oldum fakat gebelik varsa bile kanama olabileceği söyleniyor, gerçekten çok kötü durumdayım. 4-5 ay regl görmesine rağmen gebelik testleri negatif çıkmasına rağmen hamile olduğunu söyleyenler var. Reglim bitti 2-3 gün oldu ama hala kasıklarımda batma var. Psikolojik mi bilmiyorum sizce gebelik var mıdır?
Ayni sorunu bende yasiyorum suan psikolojikmen olusan bir agri bende de oluyor korkma

Back
X