GEBELİK VAR MI LÜTFEN YARDIM

Hamile olmasan deger artmaz asla benimde 1 gun sonra farkettim böyle silik cikmisti hamilesin çok agir kaldirma heyecanin çok güzel kendini yorma morelini bozma bebegin daha çok küçük hayırlı olsun

Ay hadi bakalım insallah hamilesindir 🙏🏻 Bugün belli olurmu kan sonucu
Evet canım olur hastaneye geldim doktoru bekliyorum da içeriye adımımı attığımda ılık bir şey aktığını hissettim lavaboya girdim kahverengi bir kanama gelmiş su an doktoru bekliyorum inşallah bebegim vardır ve benimledir :(

Evet canım olur hastaneye geldim doktoru bekliyorum da içeriye adımımı attığımda ılık bir şey aktığını hissettim lavaboya girdim kahverengi bir kanama gelmiş su an doktoru bekliyorum inşallah bebegim vardır ve benimledir :KK43:
İnşallah canım bazen hamilelilte de olabiliyormus kahverengi akıntı umarım bir sorun yoktur kan verde bakalım

Yaaa ağlamak üzereyim bugün de akşam üstü test yaptım çizgi falan göremiyorum gebelik yok mudur o zaman benimde dünkü testim de sizin çift çizgi olanlar gibiydi markası ne acaba testin 🥺
İnternetten almistim adını unuttum belirti hatırlamıyorum ama o gün kan testi negatif cikmisti

Back
X