Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olmasan deger artmaz asla benimde 1 gun sonra farkettim böyle silik cikmisti hamilesin çok agir kaldirma heyecanin çok güzel kendini yorma morelini bozma bebegin daha çok küçük hayırlı olsun
Evet canım olur hastaneye geldim doktoru bekliyorum da içeriye adımımı attığımda ılık bir şey aktığını hissettim lavaboya girdim kahverengi bir kanama gelmiş su an doktoru bekliyorum inşallah bebegim vardır ve benimledir
Evet canım olur hastaneye geldim doktoru bekliyorum da içeriye adımımı attığımda ılık bir şey aktığını hissettim lavaboya girdim kahverengi bir kanama gelmiş su an doktoru bekliyorum inşallah bebegim vardır ve benimledir
Yaaa ağlamak üzereyim bugün de akşam üstü test yaptım çizgi falan göremiyorum gebelik yok mudur o zaman benimde dünkü testim de sizin çift çizgi olanlar gibiydi markası ne acaba testin