- 27 Mayıs 2025
- 27
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi pcoslubianne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var ama dağılmış test varsa tekrarlayın bence inşallah vardır
Hangi marka bu test
Laboquick kaset test adetime 6 gün varHangi marka bu test
Çizgi dağıldığı için Farklı marka ile testi tekrarlayın ama umut var bence![]()
Yarın ilk idrarla tekrarlayacagim . 1 tane awox erken gebelik testi kaldı elimde onu deneyeceğim. Teşekkür ederim yorum yaptınız içinYani çizgi var fakat dağılmış olarak gözüküyor. Bozuk veya fazla damlatmış olabilirsiniz. Tekrarlayın lütfen testinizi.
İnşaallahÇizgi var ama dağılmış test varsa tekrarlayın bence inşallah vardır![]()
Ben gördümkendimi tutamadım öğlen tekrar test yaptım. Çok su içmiştim. İdrarımın rengi açıktı baya ama böyle silik çizgi gördüm. Siz de görüyor musunuz Eki Görüntüle 3597590
Bariz çizgi var hemen mi çıktıkendimi tutamadım öğlen tekrar test yaptım. Çok su içmiştim. İdrarımın rengi açıktı baya ama böyle silik çizgi gördüm. Siz de görüyor musunuz Eki Görüntüle 3597590
EvetBariz çizgi var hemen mi çıktı
Evwt cizgiler gorunuyorHadi hayırlısı benimde böyle Eki Görüntüle 3597661 Eki Görüntüle 3597662
Labaquick pek yanıltmıyor hadi inşAllahLaboquick kaset test adetime 6 gün var
Ben gördüm bence gebelik var kan verinkendimi tutamadım öğlen tekrar test yaptım. Çok su içmiştim. İdrarımın rengi açıktı baya ama böyle silik çizgi gördüm. Siz de görüyor musunuz Eki Görüntüle 3597590
kendimi tutamadım öğlen tekrar test yaptım. Çok su içmiştim. İdrarımın rengi açıktı baya ama böyle silik çizgi gördüm. Siz de görüyor musunuz Eki Görüntüle 3597590
İkisinde de var kan verin hayırlısı olsunHadi hayırlısı benimde böyle Eki Görüntüle 3597661 Eki Görüntüle 3597662
İnşallah teşekkür ediyorumİkisinde de var kan verin hayırlısı olsun![]()