Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı normal kaset test bu.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eslemasar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
300
81
18
29
Gebelik var mı sizce az önce yaptım

Eklentiler

• IMG_20210904_002314.webp
    IMG_20210904_002314.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 117
Eğer o testlerde aynı ise vardır 🥰 kan verin yarın
İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa

Eklentiler

• IMG_20210904_003845.webp
    IMG_20210904_003845.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 78
İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa
İdrar ne için kan vermeniz gerekmiyormuydu

Kan verin bariz belli çizgi hayırlı olsu

Tabi ki de var hem de değeriniz 100 üstüdür .hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 😇

İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa. Bu attığım üçüncü test oluyor. Bu da silik. Ama hastane kafamı kurcaladi

Kan verin bariz belli çizgi hayırlı olsun ♥️

İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa. Üçüncü testte bu attığım işte. Ama hastane kafamı allak bullak etti.

Hastanede kandan bakmak yerine neden idrardan baktılar ki anlamadım çok saçma. testte silik çıktığı halde kanda negatif çıkabilir anlarım ama hastanenin yaptığına anlam veremedim açıkçası siz bence yarın kandan da baktırın

Hastanede kandan bakmak yerine neden idrardan baktılar ki anlamadım çok saçma. testte silik çıktığı halde kanda negatif çıkabilir anlarım ama hastanenin yaptığına anlam veremedim açıkçası siz bence yarın kandan da baktırın
İşte kan haftaya olurmuş anca. İlçe çünkü burası. İdrar baktı. Bardakta aldı. Labaratuvar da makinada baktı negatif dedi

İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa. Bu attığım üçüncü test oluyor. Bu da silik. Ama hastane kafamı kurcaladi
Aaaa nasıl negatif .niye kan almadılar ilk kez duyuyorum idrar aldıklarını kandan bakarlar .
gördüğünz bi tedavi mi var çatlatma iğnesi felan mı kullandınız

Back
X