Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala bilemedim ki yarın sabah tekrar yapsam mı. Bu üçüncü test ama üçü de silikHayırlı olsun var görünüyortebrik ederim
Eğer o testlerde aynı ise vardırVala bilemedim ki yarın sabah tekrar yapsam mı. Bu üçüncü test ama üçü de silik
Bir de şöyle atayım baksana canım tekrarBende gördümkan verin kesinleşsin
Test pozitif ama kesin sonuç için kan verin benceBir de şöyle atayım baksana canım tekrar
Sağ ol canım bi kaç gün daha bekleyip vereyim. Bu üçüncü test ama yinede bekleyeyimTest pozitif ama kesin sonuç için kan verin bence
Tabi ki de var hem de değeriniz 100 üstüdür .hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınGebelik var mı sizce az önce yaptım
İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsaEğer o testlerde aynı ise vardırkan verin yarın
İdrar ne için kan vermeniz gerekmiyormuyduİkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa
Kan verin bariz belli çizgi hayırlı olsu
Tabi ki de var hem de değeriniz 100 üstüdür .hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın![]()
Kan verin bariz belli çizgi hayırlı olsun![]()
Hastanede kandan bakmak yerine neden idrardan baktılar ki anlamadım çok saçma. testte silik çıktığı halde kanda negatif çıkabilir anlarım ama hastanenin yaptığına anlam veremedim açıkçası siz bence yarın kandan da baktırınİkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa
İdrar da bakılıyor dediler. Kan diğer hafta olur anca dediler. İlçe çünkü burası. Kan ile gittiği için her zamsn olmuyor kan testi. Bardakta idrar aldı makina da baktı negatif dediİdrar ne için kan vermeniz gerekmiyormuydu
İşte kan haftaya olurmuş anca. İlçe çünkü burası. İdrar baktı. Bardakta aldı. Labaratuvar da makinada baktı negatif dediHastanede kandan bakmak yerine neden idrardan baktılar ki anlamadım çok saçma. testte silik çıktığı halde kanda negatif çıkabilir anlarım ama hastanenin yaptığına anlam veremedim açıkçası siz bence yarın kandan da baktırın
Aaaa nasıl negatif .niye kan almadılar ilk kez duyuyorum idrar aldıklarını kandan bakarlar .İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa. Bu attığım üçüncü test oluyor. Bu da silik. Ama hastane kafamı kurcaladi
Bence saçma yani başka bi yere gitme şansınız yok muİdrar da bakılıyor dediler. Kan diğer hafta olur anca dediler. İlçe çünkü burası. Kan ile gittiği için her zamsn olmuyor kan testi. Bardakta idrar aldı makina da baktı negatif dedi