Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 6 gün var. Ama bazen iki gün önce oluyorum. Yumurtlama üzerinden de 11 gün geçti . 28 günde adet oluyorum. Geçen ay mesela iki gün önce oldum. Hastane küçük bir hastane. Kan için merkeze gidiyor. Ondan diğer haftaya kalıyor yaniBat gününüz ne zamandı peki adet gecikmeniz olmadıysa belki o yüzdende bakmak istememişlerdir
Bat gününüz ne zamandı peki adet gecikmeniz olmadıysa belki o yüzdende bakmak istememişlerdir
İdrar mi aldılar ?İkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa
Yok tedavi görmüyorum. Yeni evliyim üç aylık. İlçe olduğu için kan merkeze gidiyor anca Çarşamba olur dediAaaa nasıl negatif .niye kan almadılar ilk kez duyuyorum idrar aldıklarını kandan bakarlar .
gördüğünz bi tedavi mi var çatlatma iğnesi felan mı kullandınız
Alanyaya gideceğiz artık orası iyi yakın hemBence saçma yani başka bi yere gitme şansınız yok mu
Yok yeni evliyim. Hiç öyle iğne olmadım. İdrar aldı bardakta baktı makinada yarım saate çıkar dedi. Ve çıktı negatif dedi. En iyisi Alanya ya gitmek özeleİdrar mi aldılar ?Tamam da ne alaka siz zaten idrar testi yapmışsınız,size kanda bakılacak . Bu hormon ilkin kana geçiyor sonra idrara karışıyor . Siz yarın güzelce gidip kanda bthcg yaptırıcam deyin ya da başka hastahaneye gidin
sizin 3 testinizde silik yani çıkmış pozitif, çatlatma iğnesi filan kullanmadiniz demi ?
Siz yine de bi kan testi verin dedikleri günYok tedavi görmüyorum. Yeni evliyim üç aylık. İlçe olduğu için kan merkeze gidiyor anca Çarşamba olur dedi
Ay yok siz gidin düzgün bir hastahaneye kanda hamilelik tahlili vermek istiyorum deyin yaparlar. Dengesizler işte siz bunlara göre olur da ilaç kullanabilirsiniz mazallah radyasyon cihazlarını kullanabilirsiniz Allah korusun. Gidip en güzeli düzgün bir hastahanede kan vermek .Yok yeni evliyim. Hiç öyle iğne olmadım. İdrar aldı bardakta baktı makinada yarım saate çıkar dedi. Ve çıktı negatif dedi. En iyisi Alanya ya gitmek özele
bencede farklı bi yere gidip kan tahlili yaptırman daha mantıklı canım kafanda soru işareti kalmaz ya da adetine 6 gün varmış zaten bi kaç gün sabahları test yapmaya devam edebilirsin gittikce koyulaşma var mı diyeYok yeni evliyim. Hiç öyle iğne olmadım. İdrar aldı bardakta baktı makinada yarım saate çıkar dedi. Ve çıktı negatif dedi. En iyisi Alanya ya gitmek özele
Biraz daha bekleyeyim sonra giderim belki de gebe değilim dir umut ta etmiyorum sonra üzülürümbencede farklı bi yere gidip kan tahlili yaptırman daha mantıklı canım kafanda soru işareti kalmaz ya da adetine 6 gün varmış zaten bi kaç gün sabahları test yapmaya devam edebilirsin gittikce koyulaşma var mı diye
Hastane niye kandan bakmamış yahuİkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa. Üçüncü testte bu attığım işte. Ama hastane kafamı allak bullak etti.
Haftaya dediler. Bende anlamadım. İlçe olduğu için merkeze gider dedilerHastane niye kandan bakmamış yahuYeni olduğu için idrarda çıkmayabilir. Yani bariz belli 3 testte böyleyse
Ne garip ya. İmkanınız varsa başka bir yerde kan testi verinHaftaya dediler. Bende anlamadım. İlçe olduğu için merkeze gider dediler
Gebelik var kan testiİkindi üzeri yaptığım diğer iki test on dakika arayla yaptım. Ve yaptıktan sonra silik çıkınca direk hastaneye gittim. İdrar aldılar bardakta. Labaratuvar da bakıldı negatif dendi. Acaba gebelik daha yeni olduğu için mi çıkmadı hastanede. Kaset testte çıkıyor çünkü silikte olsa