Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2. cizgiyi görüyorumSizce gebelik var mı kızlar bu 3ncü testim ilk testim daha azdı cizigisi ikisi daha koyu
Yarın özelde vericem olmazsa pazartesi sağlık ocağına gidicemBence kan testi vermelisinizzz
Hayırlısı olsun inşallahYarın özelde vericem olmazsa pazartesi sağlık ocağına gidicem
Nasip kısmet canım olursa 3 gebeliğim olucakBen 2. cizgiyi görüyorum![]()
Amin canım inşHayırlısı olsun inşallah
Deneyim bakalımVar gibi görünüyor. Testi aç çizgiye su tut eğer geçmiyorsa kuruma çizgisi değildir. Hayırlı olsun![]()
Denedim canım gecmiyor cizgi orda hala duruyorVar gibi görünüyor. Testi aç çizgiye su tut eğer geçmiyorsa kuruma çizgisi değildir. Hayırlı olsun![]()
Ne yaptın canım kan verdin miDenedim canım gecmiyor cizgi orda hala duruyor
Evet verdim canım hamileyim ama aldırmayın düşünüyor eşim 3gebeliğim şuan ben çalışıyorum 2tane cocyğuma kayınvaldem bakıyor buna bakamam dedi 3cocuğuna bakarsın artıkın dedi ben karışmam dediNe yaptın canım kan verdin mi
Asla yapma lütfen. Şimdi yanında duran iki çocuğuna bak ve düşün onların canına kıyar mıydın? Emin ol karnındaki sabinin Şuan onlardan bir farkı yok.Evet verdim canım hamileyim ama aldırmayın düşünüyor eşim 3gebeliğim şuan ben çalışıyorum 2tane cocyğuma kayınvaldem bakıyor buna bakamam dedi 3cocuğuna bakarsın artıkın dedi ben karışmam dedi
Cok haklısın canım ama 3 gündür evde huzur bırakmadı kayınvaldem öyle olunca eşimde benim canımı yiyorAsla yapma lütfen. Şimdi yanında duran iki çocuğuna bak ve düşün onların canına kıyar mıydın? Emin ol karnındaki sabinin Şuan onlardan bir farkı yok.
Yaparken düşünseymiş keşke hadsiz.Sonra sana yıkmak ne ya kendisinin parmağı yokmuş gibiEvet verdim canım hamileyim ama aldırmayın düşünüyor eşim 3gebeliğim şuan ben çalışıyorum 2tane cocyğuma kayınvaldem bakıyor buna bakamam dedi 3cocuğuna bakarsın artıkın dedi ben karışmam dedi
Beni suçlu göstermiş oldu yani canım ben suçlu oldum herkesin gözünde ben değersiz oldum salak oldum herşeyi söylediler evde huzur bırakmadılarYaparken düşünseymiş keşke hadsiz.Sonra sana yıkmak ne ya kendisinin parmağı yokmuş gibi
Eşin kaynananın ağzına bakıp sana laf söylüyorsa hakaret ediyorsa bence yapman gereken bebeği aldırmak değil o kocayı boşamak.Beni suçlu göstermiş oldu yani canım ben suçlu oldum herkesin gözünde ben değersiz oldum salak oldum herşeyi söylediler evde huzur bırakmadılar
Boşayamam 3 cocukla nereye gidebilirim hiç biyere sığamamEşin kaynananın ağzına bakıp sana laf söylüyorsa hakaret ediyorsa bence yapman gereken bebeği aldırmak değil o kocayı boşamak.