Gebelik var mı silik cizgi cıkmış mı

Prens1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
73
2
86
27
Sizce gebelik var mı kızlar bu 3ncü testim ilk testim daha azdı cizigisi ikisi daha koyu

Eklentiler

• 17111200629775360143388331127600.webp
    17111200629775360143388331127600.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 95
Var gibi görünüyor. Testi aç çizgiye su tut eğer geçmiyorsa kuruma çizgisi değildir. Hayırlı olsun ♥️

Ne yaptın canım kan verdin mi
Evet verdim canım hamileyim ama aldırmayın düşünüyor eşim 3gebeliğim şuan ben çalışıyorum 2tane cocyğuma kayınvaldem bakıyor buna bakamam dedi 3cocuğuna bakarsın artıkın dedi ben karışmam dedi

Evet verdim canım hamileyim ama aldırmayın düşünüyor eşim 3gebeliğim şuan ben çalışıyorum 2tane cocyğuma kayınvaldem bakıyor buna bakamam dedi 3cocuğuna bakarsın artıkın dedi ben karışmam dedi
Asla yapma lütfen. Şimdi yanında duran iki çocuğuna bak ve düşün onların canına kıyar mıydın? Emin ol karnındaki sabinin Şuan onlardan bir farkı yok.

Asla yapma lütfen. Şimdi yanında duran iki çocuğuna bak ve düşün onların canına kıyar mıydın? Emin ol karnındaki sabinin Şuan onlardan bir farkı yok.
Cok haklısın canım ama 3 gündür evde huzur bırakmadı kayınvaldem öyle olunca eşimde benim canımı yiyor

Yaparken düşünseymiş keşke hadsiz.Sonra sana yıkmak ne ya kendisinin parmağı yokmuş gibi

Yaparken düşünseymiş keşke hadsiz.Sonra sana yıkmak ne ya kendisinin parmağı yokmuş gibi
Beni suçlu göstermiş oldu yani canım ben suçlu oldum herkesin gözünde ben değersiz oldum salak oldum herşeyi söylediler evde huzur bırakmadılar

Beni suçlu göstermiş oldu yani canım ben suçlu oldum herkesin gözünde ben değersiz oldum salak oldum herşeyi söylediler evde huzur bırakmadılar
Eşin kaynananın ağzına bakıp sana laf söylüyorsa hakaret ediyorsa bence yapman gereken bebeği aldırmak değil o kocayı boşamak.

Back
X