Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik olabilir,ben adetime 6 gün varken birkaç saat sonra çıkmıştı dikkate almamıştim ancak doğru alarmmis adet günü yapınca hemen çıktı ikinci çizgi belki sizin geç döllenme falandır,umarım vardır
Gebelik olabilir,ben adetime 6 gün varken birkaç saat sonra çıkmıştı dikkate almamıştim ancak doğru alarmmis adet günü yapınca hemen çıktı ikinci çizgi belki sizin geç döllenme falandır,umarım vardır
Yani normalde 5-10 dk içinde çıkana itibar ediliyor..2 saat geçtikten sonra çooook silik olan sayılmıyor ama bu baya net..yinede belli olmaz testi yenile canım
2 saatmi Ben 10 test yptm hepside silik adet gunumde kan verdim 0.2 cikti negatif bugun iki gun gecti AMA kanda bisey yok yani bence adetinin 5 6 gun gecmesini bekle cnm benm gibi olma