- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok maalesefBakar mısınız var mı gebelik cizgi var sanki silik normalde biraz daha belli ilk 10 dk içinde cikti bu cizgi
Ya ben çizgiyi gördüm ama çekerken net olmadi kiFotoğraflar net olmamış ama göründüğü kadarıyla yok :/
10 dk içinde cikti yarın tekrar yapacam sabah hatta cizgi vardı gördüm eminim buna zaten de burda çıkmadıBen göremedim malesef net çeker misiniz belki siz gördünüz kaç dk çıktı oda önemli belki kuruma olabilir
5 dk içinde cikan çizgi geçersiz sayılıyor tekrarlayın inşallah vardır10 dk içinde cikti yarın tekrar yapacam sabah hatta cizgi vardı gördüm eminim buna zaten de burda çıkmadı
Insallah 5 dk içinde cikarsa yarın resim atarım ins ciakr ya5 dk içinde cikan çizgi geçersiz sayılıyor tekrarlayın inşallah vardır
Ben göremedim malesef net çeker misiniz belki siz gördünüz kaç dk çıktı oda önemli belki kuruma olabilir
Asko ben göremedim yaaInsallah 5 dk içinde cikarsa yarın resim atarım ins ciakr ya
Neyse canım sabah yaoacam resimde ben bile göremedim inan ya ama vardı sabah gördüm neyse yarın yapicam tekrarAsko ben göremedim yaa![]()
Yarın yapma iki gün sonra yap artış oluyor ya yarın yapsan yine aynı olur üzülme diye rabbim gönlüne göre versin inşallahNeyse canım sabah yaoacam resimde ben bile göremedim inan ya ama vardı sabah gördüm neyse yarın yapicam tekrar![]()
Adetiniz ne zaman sizin yani döngü ve yumutlama zamanı merak ettimÇok çok silik var benımde iki gün önce böyle cıktı kan vefçrdm 8.64 cıktı bi gün sonra farklı bi hastanede daha verdim kan 25.50 cıktı rabbim gönlünüze göre versin bu arada nezaman yaptınız ben adete 3 gün kala yaptım
5 ekim adet başlangıç yumurtlama 16 ekımdi 13,15,16 günleri değerlendirdik beklenen adet 30 ekim adet döngüm 25.26 gün cok nadir 28 olur 26 ekim cok cok silk bu arkdsn attıgı gbi gözle aşırı zor görülcek bi çizgi gördüm ertesi gün daha pembe silik çıktı ogün kan verdim adete 3 gün kala 8.64 cıktı bi gün sonra yani bugun adete 2 kala farklı bı hastanede 25.50 cıktı bukadar aceleci davranma sebebim bir belirtilerm vardı ikincisi ise 5 ay önce aynı bu sekilde ogrendigim gebeligimi 6 haftalıkken kese ve kalp atısı gorunmusken düşük yaptım yanında kanama alanıda vardı bu sekildeAdetiniz ne zaman sizin yani döngü ve yumutlama zamanı merak ettim
Yaa gerçekten mi benimde aynı normalde sizin bu test gibi görünüyordu cizgi ben 3 gün felan oluyo bu testi yapalı 3 4 gün felan işte bugün yapayommi şimdi ben testÇok çok silik var benımde iki gün önce böyle cıktı kan vefçrdm 8.64 cıktı bi gün sonra farklı bi hastanede daha verdim kan 25.50 cıktı rabbim gönlünüze göre versin bu arada nezaman yaptınız ben adete 3 gün kala yaptım
Bence sabah idrarı ile yap zaten silik çizgiyi görügüne eminsen koyulasmıs sekilde ckıyor :) yaparsan bizede haber et canımYaa gerçekten mi benimde aynı normalde sizin bu test gibi görünüyordu cizgi ben 3 gün felan oluyo bu testi yapalı 3 4 gün felan işte bugün yapayommi şimdi ben test
Sabah valla şimdi yeni uyandım aha gidicem simdik :) haber ederim canım hadi inşallah yaBence sabah idrarı ile yap zaten silik çizgiyi görügüne eminsen koyulasmıs sekilde ckıyor :) yaparsan bizede haber et canım