Gebelik var mı sizce

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
İyi geceler hanımlar ovulasyon testi kullandım çatlamadan sonra 6.gun bugün ve akşam prodüktör marka test kullandım silik bı hayalet çizgi gördüm testi de ekliyorum sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_20221015_224451.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 165
İyi geceler hanımlar ovulasyon testi kullandım çatlamadan sonra 6.gun bugün ve akşam prodüktör marka test kullandım silik bı hayalet çizgi gördüm testi de ekliyorum sizce var mı gebelik
3 gün sonra tekrar etmenizi öneririm. Şuan var diyemiyorum ben. Aynı testi bende yaptım. Bende bu şekilde sonuç verdi. Ve hamilelik var kanla da teyit ettim.
En üstteki predictor express.

Eklentiler

• IMG_20221015_125223.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 159

Çatlamadan altı gün sonra testte çıkar mı
3 gün sonra tekrar etmenizi öneririm. Şuan var diyemiyorum ben. Aynı testi bende yaptım. Bende bu şekilde sonuç verdi. Ve hamilelik var kanla da teyit ettim.
En üstteki predictor express.
Ya anında tık etti çizgi sizce var mıdır adete kaç gün kala öğrendiniz acaba

Çatlamadan altı gün sonra testte çıkar mı

Ya anında tık etti çizgi sizce var mıdır adete kaç gün kala öğrendiniz acaba
Ben adet gecikmesini bekledim 2.haftaya girdiğim gün test pozitif sonuç verdi zaten.
Bat ne zaman sizin? Genelde adete 2 3 gün kala test yapıyor anne adayları doğru sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…