Gebelik var mı sizce?

Miraylenam

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
28
5
6
29
Kızlar merhaba. Daha önce bir kimyasal, bir dış gebeliğin oldu. 25 ağustosta hsg çekildim. 27 ağustosta korunmasız ilişki oldu. Daha sonrasında da gün aşırı birlikte olduk. Dün yani 8 Eylül erken gebelik testi yaptım ilk idrarla hiç çizgi falan çıkmadı. Bugün yine yaptım silik çizgi çıktı. Bir günde değerler hemen yükselir mi? Acaba bugün yaptığım test bozuk olabilir mi? Boşuna heveslenmek istemiyorum. Evde test yok yenileyemiyorum. Nöbetçi eczanede uzak gidemiyorum. Fotoğraf koyuyorum yorum yapar mısınız?
20230909_171324.webp

Kızlar merhaba. Daha önce bir kimyasal, bir dış gebeliğin oldu. 25 ağustosta hsg çekildim. 27 ağustosta korunmasız ilişki oldu. Daha sonrasında da gün aşırı birlikte olduk. Dün yani 8 Eylül erken gebelik testi yaptım ilk idrarla hiç çizgi falan çıkmadı. Bugün yine yaptım silik çizgi çıktı. Bir günde değerler hemen yükselir mi? Acaba bugün yaptığım test bozuk olabilir mi? Boşuna heveslenmek istemiyorum. Evde test yok yenileyemiyorum. Nöbetçi eczanede uzak gidemiyorum. Fotoğraf koyuyorum yorum yapar mısınız? Eki Görüntüle 3298643
Bir de adetime daha 3 gün var. Bugün göğüs uçlarım çok sızladı, bel ağrım da var o yüzden şüphelenipte yaptım testi

Kızlar merhaba. Daha önce bir kimyasal, bir dış gebeliğin oldu. 25 ağustosta hsg çekildim. 27 ağustosta korunmasız ilişki oldu. Daha sonrasında da gün aşırı birlikte olduk. Dün yani 8 Eylül erken gebelik testi yaptım ilk idrarla hiç çizgi falan çıkmadı. Bugün yine yaptım silik çizgi çıktı. Bir günde değerler hemen yükselir mi? Acaba bugün yaptığım test bozuk olabilir mi? Boşuna heveslenmek istemiyorum. Evde test yok yenileyemiyorum. Nöbetçi eczanede uzak gidemiyorum. Fotoğraf koyuyorum yorum yapar mısınız? Eki Görüntüle 3298643
Cizgi çikmiş hamilesiniz bence bende boyle silik çikmişti 1gun arayla yine yapdim dahada koyulaşmişti yine tekrarlayin varsa gun gectikce emin olucaksiniz

Back
X