Gebelik var mı sizce ?

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Test yaptım reglime 3 gün var test yaptım hemen 5 dk içerisinde belli oldu.

Eklentiler

• 1000022291.webp
    1000022291.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 95
Bence var arkdaşım bi kan testi ver istersen günün geçtimi belirtilerin neydi acaba

Bence var arkdaşım bi kan testi ver istersen günün geçtimi belirtilerin neydi acaba
Belirti olarak bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ama bunlar adetle birlikte hep olan seyler. Adetime 3 gün var daha geçmedi. Sadece 3 gün önce lekelenmem oldu çok az kahverengi.

Benimde adetime 3 gün var şuan bende merakla bekliyorum ama cesaret edip test yapamıyorum birgün sanki gerçekten oldu kesin diyorum ertesi gün bütün umuduö tekrar gidiyor

Benimde adetime 3 gün var şuan bende merakla bekliyorum ama cesaret edip test yapamıyorum birgün sanki gerçekten oldu kesin diyorum ertesi gün bütün umuduö tekrar gidiyor
Benimde öyleydi artık takmak istemiyorum saldım biraz ben. Lekelenme olunca acaba mı dedim öyle yaptım

Hanımlar benimde bir süredir belirtilerim var bugün adet günümdü ama adet olmadım yarın yapsam çıkar mı hiç bilmiyorum inşallah adet olmam 🥲 inşallah hepimiz hamileyizdir. Birbirimize haber edelim inşallah

Hanımlar benimde bir süredir belirtilerim var bugün adet günümdü ama adet olmadım yarın yapsam çıkar mı hiç bilmiyorum inşallah adet olmam 🥲 inşallah hepimiz hamileyizdir. Birbirimize haber edelim inşallah
Test varsa sabah erkenden ilk idrar ile dene inşallah güzel sonuçlar alırsın.🥰

Ne kadar zamandır cocuk düşünüyorsun acaba ben 2 yıldır bi sonuç alamadım
4 yıldır düşünüyorum ama benim acı kayıplarım çok oldu kardeşimi kaybettim sonra bebegim düştü sonra babamı kaybettim sonra tekrar düşük yaşadım. En sonunda artık çabalamayı bıraktım ben canım hayat çok yorunca.

4 yıldır düşünüyorum ama benim acı kayıplarım çok oldu kardeşimi kaybettim sonra bebegim düştü sonra babamı kaybettim sonra tekrar düşük yaşadım. En sonunda artık çabalamayı bıraktım ben canım hayat çok yorunca.
Allah yardımcın olsun canım zor süreçlerden geçmişşin inşallah bu zor süreçte bu test sonucunun kan testindede görürsün hayırlısı ile bebeklerimi kucagımıza almayı nasip etsin allahım haber edermisin banada burdan bende bu ayda olmazsa aşılama denicem

İnşallah adet olmazsın hepimizin günleri birbirine yakın inşallah güzel haberlerimiz olur burdan

Belirti olarak vücunuzda agrılar hissetmişmşydiniz özellikle bacaklarınızda

Back
X