Gebelik var mı yardımcı olur musunuz ?

khalesiiiiii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
11
2
16
32
Kızlar yaklaşık 40 gün önce düşük yapmıştım doktor risksiz gördüğü için yeniden bebek istemeye karar verdik. Düşükten sonra ilk birlikteliğin üzerinden henüz 13 gün geçti. Kasık ağrım olduğu için test yaptım. bugün sabah yaptığım testin resmini ekliyorum. Silik bir çizgi oluştu. Sizce gebelik var mı ? Henüz erken olduğu için böyle silik çıkmış olabilir mi?

Eklentiler

• F9A75A24-BBCF-4F00-B5EA-B05AF04A3046.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 174
Bana da açıkçası öyle geldi. Düşğkten kalan hormon yüksekliği gibi belki hala kanınızda düşmemiştir değerleriniz Tabiki bunu anlamanın en iyi yolu kan testi vermek hemde 2 gün aralıklarla

Üç gün önce de test yapmıştım aslında o testler negatifti ben de o yüzden değerlerimin sıfırlanmış olabileceğini düşünmüştüm

Gercekten zor bir süreç anlıyorum sizi. Insallah gonlunuze gore olsun bizi de haberdar edersiniz degil mi

Pozitif gibi duruyor kan ver tatlim en garantisi

Üç gün önce de test yapmıştım aslında o testler negatifti ben de o yüzden değerlerimin sıfırlanmış olabileceğini düşünmüştüm
3 gün önce yaptıgın test negatif çıkıp eğer şimdi pozitifi gördüysen benimde içimde bi umut oldu hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu test ile kan verirsen kanda negatif çıkabilir. 2 günde bir testi sabah tekrarla koyulaşma görürsen regline doğru kan testi vermeni öneririm

düşük sebebi ile kalan parçalar için kürtaj yapıld Kürtajdan sonra hiç regl olmadım. Reglime göre takip yapamıyorum o yüzden ben de merak edip test yapmak istedim. Regl olmadığım için de tarihsel bi takip yapamıyorum

Regli olmadıysan hamile kalman çok zor.. (Yumurtaların yenilenmiyor!?) Ben 60 güne yakın kürtajdan sonra regli olamadım. Sonrasında adet söktürücü ile düzenli adet olmaya başladım. O sırada ovulasyon testi ile tanıştım ve kısa sürede hamile oldum.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Düşükten sonra Regl olmadan da hamile kalan çok kişi gördüm aslında forumda

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Düşükten sonra Regl olmadan da hamile kalan çok kişi gördüm aslında forumda
Genelde o durumlarda hamile kalmamis diger yumurta kalıyormuş o da çok zor bence ( Teşekkür ederim dilerim sizde kısa sürede hamile kalırsınız sağlıklı bir süreçle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…