Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benceGebelik var mı yok mu yardımcı olur musunuz
İnşallahVar bence
Hayırlı olsun varKızlar bişe var mı yardımcı olur musunuz
Beta <2.39 çıktı 8 gündür relglim gecikiyor şu dün test yaptım böyle olunca kan verdim ama sonuç <2.39 çıktıHayırlı olsun var
hamilesiniz tekrar beta verirseniz yükselmiş olduğunu görürsünüzLütfen bakar mısınız
var gibi görünüyor testin markası neMerhaba bana yardımcı olur musunuz 2.5 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm üstüne 2 defâ regl oldum 3 regl günüme 8 gün var evde test vardı yaptım bu şekilde çıktı 5 dakikada bu şekilde oldu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi lütfen yardımcı olur musunuz ( küçük bir not geçeyim düşük ten sonra böyle olur diyen olacaktır regl olana kadar test alıp kontrol etım 1 regl oldum bitim test aldım 1 çizgi tek çıkıyordu hiç bir şekilde başka çizgi yoktu betamada baktırdım o da sıfırlan mıştı
Nimo diye bi markavar gibi görünüyor testin markası ne
yalancı pozitif veriyor diye biliyorum en kesin sonuç kanda belli olurNimo diye bi marka
Bakalım artık regl günüm geçerse kan veririmyalancı pozitif veriyor diye biliyorum en kesin sonuç kanda belli olur