Gebelik var mı yok mu

aysen01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
78
12
8
29
Kızlar bugün adetimin 4.gecikme günü yaklaşık 3 4 gündür iki kasığımdada ağrı sancı var az az bugünde peçetele değdikçe azıcık kahve akıntı geldi göğüslerimde hassas acıyo arada sabah ilk idrarı kaçırdım ikinci idrarla öğlen yani yaptım negatif çıktı yanlış yaptım galiba acaba ne olur

Kızlar bugün adetimin 4.gecikme günü yaklaşık 3 4 gündür iki kasığımdada ağrı sancı var az az bugünde peçetele değdikçe azıcık kahve akıntı geldi göğüslerimde hassas acıyo arada sabah ilk idrarı kaçırdım ikinci idrarla öğlen yani yaptım negatif çıktı yanlış yaptım galiba acaba ne olur
Benimde ilk testim negatifti ikincisi pozitif cikti 3 4 gun bekledim negatifti 4 gun daha bekledim silik cizgi

Kaç gün gecikme yaşadın peki canım ben sabah ki idrarı kaçırdım ondan zannediyorum normalde benim adetim gecikme yapmazdı
Ben aksam idrarimla yaptim en gec 31 gune kadar ben normal bakiyodum 35 gun olunca testim negatif cikti 38 gun oldu bidaha denedim silik cizgi cikti

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar kan verdim beta 64.4 çıktı ne demek
Hamilesiniz tebrikler. Artışınızı 2-3 günde bir kontrol edin, en az %60 artması lazım ki sağlıklı diyebilsinler. İçinizi ferah tutun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.

Back
X