Benimde ilk testim negatifti ikincisi pozitif cikti 3 4 gun bekledim negatifti 4 gun daha bekledim silik cizgiKızlar bugün adetimin 4.gecikme günü yaklaşık 3 4 gündür iki kasığımdada ağrı sancı var az az bugünde peçetele değdikçe azıcık kahve akıntı geldi göğüslerimde hassas acıyo arada sabah ilk idrarı kaçırdım ikinci idrarla öğlen yani yaptım negatif çıktı yanlış yaptım galiba acaba ne olur
Kaç gün gecikme yaşadın peki canım ben sabah ki idrarı kaçırdım ondan zannediyorum normalde benim adetim gecikme yapmazdıBenimde ilk testim negatifti ikincisi pozitif cikti 3 4 gun bekledim negatifti 4 gun daha bekledim silik cizgi
Ben aksam idrarimla yaptim en gec 31 gune kadar ben normal bakiyodum 35 gun olunca testim negatif cikti 38 gun oldu bidaha denedim silik cizgi ciktiKaç gün gecikme yaşadın peki canım ben sabah ki idrarı kaçırdım ondan zannediyorum normalde benim adetim gecikme yapmazdı
28 30 gunde 1Kaç günde bir adet oluyorsun
Uyku hali var mıydı sizde yattığım yerde uykum geliyor 5 gündür falan28 30 gunde 1
Tabbiki hatta benim gebelikte uyku duzenim oturdu diyebilirimUyku hali var mıydı sizde yattığım yerde uykum geliyor 5 gündür falan
Buda belirti olabilir mi uykum normalde böyle gelmezdi hiperaktiftim temizlik bile yapmak canım istemiyor yatınca esneyip uyku haline giriyorumTabbiki hatta benim gebelikte uyku duzenim oturdu diyebilirim
Bende var mı sizcee ilk olack çok heyecnlndnErkn gebelik testi ile yapabilirsiniz canım
Hamilesiniz tebrikler. Artışınızı 2-3 günde bir kontrol edin, en az %60 artması lazım ki sağlıklı diyebilsinler. İçinizi ferah tutun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.Merhaba kızlar kan verdim beta 64.4 çıktı ne demek
Hcg silik pozitif duruyor. Kan verin kesinleştirin :) Hayırlı olsun.Bende var mı sizcee ilk olack çok heyecnlndn
ÇOK saol teşekkür ederimHamilesiniz tebrikler. Artışınızı 2-3 günde bir kontrol edin, en az %60 artması lazım ki sağlıklı diyebilsinler. İçinizi ferah tutun. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.
Hayırlı olsun bende gece verdim 63.6 çıktıMerhaba kızlar kan verdim beta 64.4 çıktı ne demek
Sağlıkla gelsin minik ♥Kan verdim hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?