Gebelik var mı

Canım anlamanın en kolay telefon kamerasında efektler oluyor negatif yap röntgen gibi çıkar net olarak

Eklentiler

• 3CC8DCDA-A77E-42CE-A6D5-AF2A6E9163AA.webp
    3CC8DCDA-A77E-42CE-A6D5-AF2A6E9163AA.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 113
Var gibi 2 gün arayla tekrar yap çiZgi koyilasirsa Pozitif yada direk kan ver gebelik idrara yansidiginda kanda direk çıkıyor
Yaklaşık 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden kafam karıştı gebelik olsa 5 gün önceki testte çıkmaz mıydı

Eger hamileyseniz gun gectikce koyulasiyo cizgiler yarin ilk idrarinizla yapin. Insallah allah gonlunuze gore versin 🙏🙏🙏

Bende adet düzensizliği son zamanlarda başladığı için doğum kontrol hapı kullanıyorum ve kanamalarım uzun sürdüğü için enfeksiyon ilacı kullanıyorum açıkcası gebelik varsa diye korkuyorum idrar kan hiç birinde çıkmıyor ama bu hisside yenemiyorum napmam gerekiyor bilmiyorum ilaçlarıda bırakamam şuanda çünkü tedavi sürecindeyim

Napmalıyım sizce kızlar kafam çok karışık ya hamileysem bu ilaçları kullanıyorsam ama doktor test yapıp negatif olduğunu görünce ilaç verdi ama sonradan birşey çıkar diyede korkuyorum çünkü belirtiler yaşıyorum ve içimde böyle bir his var

Ben adet dönerimde kasık ağrısı haricinde belirtileri yaşamam normalde ama şuan göğüslerim çok acıyor şişkinlik var midem bile bulanıyor ama antiboyitiğin etkilerine bağlıyorum genelde özellikle göğüslerimin daha önce böyle ağrıdığını hatırlamıyorum bile kasıklarımda ağrıyor

Ben adet dönerimde kasık ağrısı haricinde belirtileri yaşamam normalde ama şuan göğüslerim çok acıyor şişkinlik var midem bile bulanıyor ama antiboyitiğin etkilerine bağlıyorum genelde özellikle göğüslerimin daha önce böyle ağrıdığını hatırlamıyorum bile kasıklarımda ağrıyor
Acaba geç döllenmeden kaynaklı mı kan testinde gözükmedi ki

Back
X