- 29 Ekim 2019
- 267
- 103
- 103
- Konu Sahibi Minirella12
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedimde pek bir farkı olmuyor gibiCanım anlamanın en kolay telefon kamerasında efektler oluyor negatif yap röntgen gibi çıkar net olarak
Hafif çizgi görünüyor canım günün geçtimiKızlar sizce hayalet bi çizgi var mı bence yok gibi ama forumda bi çok böyle test var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Var gibi 2 gün arayla tekrar yap çiZgi koyilasirsa Pozitif yada direk kan ver gebelik idrara yansidiginda kanda direk çıkıyorKızlar sizce hayalet bi çizgi var mı bence yok gibi ama forumda bi çok böyle test var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ben gördum cnmDenedimde pek bir farkı olmuyor gibi
Yaklaşık 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden kafam karıştı gebelik olsa 5 gün önceki testte çıkmaz mıydıVar gibi 2 gün arayla tekrar yap çiZgi koyilasirsa Pozitif yada direk kan ver gebelik idrara yansidiginda kanda direk çıkıyor
Attım canım onu çöpe yarın sabah ilk işim tekrar bir test yapmak olacak bakalımBen gördum cnmbirde kaseti cıkarıp ta ceksene
Bu testi ne zman yaptınız adet gününüz ne zmanYaklaşık 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden kafam karıştı gebelik olsa 5 gün önceki testte çıkmaz mıydı
Benim adetlerim çok düzensiz bazen 20 gün sürdüğü bile oluyor en son çok uzun sürdü hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası ama bi umut işteBu testi ne zman yaptınız adet gününüz ne zman
Benim adetim 10 gün geçmişken bile kanda çıkmadı.Yaklaşık 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden kafam karıştı gebelik olsa 5 gün önceki testte çıkmaz mıydı
Acaba geç döllenmeden kaynaklı mı kan testinde gözükmedi kiBen adet dönerimde kasık ağrısı haricinde belirtileri yaşamam normalde ama şuan göğüslerim çok acıyor şişkinlik var midem bile bulanıyor ama antiboyitiğin etkilerine bağlıyorum genelde özellikle göğüslerimin daha önce böyle ağrıdığını hatırlamıyorum bile kasıklarımda ağrıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım ins gebelik vardirBenim adetlerim çok düzensiz bazen 20 gün sürdüğü bile oluyor en son çok uzun sürdü hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası ama bi umut işte