Gebelik var mı?

pelish

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
19
10
3
34
Merhaba;
Adetim 10 gün gecikti bulun test yaptım ama ikinci çizgi diğerine oranla daha pembe şekilde kaldı cumartesi için randevu aldım kan testi için ama gene de sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim? Kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum adetim gelmesine yakın pembe bi leke gelmişti yorum yaparsanız çok sevinirim

Merhaba;
Adetim 10 gün gecikti bulun test yaptım ama ikinci çizgi diğerine oranla daha pembe şekilde kaldı cumartesi için randevu aldım kan testi için ama gene de sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim? Kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum adetim gelmesine yakın pembe bi leke gelmişti yorum yaparsanız çok sevinirim
Testini atarmısın canım

428EB971-1267-47D1-B0BF-E46383140621.webp

Tebrikler baya baya bebiş burdayım diyo 😍🤩

Neden cumartesiyi bekliyorsunuz ki? Aile sağlık merkezinize gidip yarın sabah kan verin. Cuma sabahı tahliller çıkar. Hem gebe iseniz gebelik dosyanız açılır.

Canım baya hamilesin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun 😊

Neden cumartesiyi bekliyorsunuz ki? Aile sağlık merkezinize gidip yarın sabah kan verin. Cuma sabahı tahliller çıkar. Hem gebe iseniz gebelik dosyanız açılır.
Çalışıyorum canım o yüzden ancak cumartesi gidebilirim yoksa bana kalsa hemen

Yok yahu hiç aklına getirip stres yapma öyle şeyleride okuma baya koyu çıkmış test demekki 5. 5,5 Haftanda Flnsın
Doktora git ihmal etme kese sonrada kalp atışı duyarsın için ferah olsun
Vallahi çok teşekkür ederim ya iyi ki vardınız içimi ferahlattınız

Back
X