Gebelik var mı?

Merhaba;
Adetim 10 gün gecikti bulun test yaptım ama ikinci çizgi diğerine oranla daha pembe şekilde kaldı cumartesi için randevu aldım kan testi için ama gene de sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim? Kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum adetim gelmesine yakın pembe bi leke gelmişti yorum yaparsanız çok sevinirim
Kızlarrrr 5 haftalık hamileymişim ama kalp atışı alamadı doktor 2 haftaya çıkar dedi boş gebelik olma ihtimali var mi dedim sanmıyorum öyle gözükmüyor sadece çok küçük daha gelişmemiş 2 haftaya gelişim sağlar dedi 😊😊😊

Tabiki güzel haberleri alayım hemen sizinle paylaşacağım 😍😍😍
Hamileymişimmm ama doktor henüz kalp atışı alamadı daha çok küçük gelişmemiş 2 haftaya gelişim sağlar kalp atışı alırız dedi boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır öyle görünmüyor 5 haftalık her hamilelikte alınmaz kalp atışı değişebilir korkma daha ufak dedi 😊😊😊

Ne demek canm bizde geçtik o yollardan :)
Burada okuyunca gerçekten aklı bulanıyo insanın
Canım hamileymişim ama kalp atışı alamadık henüz gelişmemiş doktor 2 hafta sonra gelişim sağlar dedi 5 haftalıkmış boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır sanmıyorum 2 haftaya gelişir dedi 😊😊

İnşallah gelişir 2 haftaya kalmaz. Gözün aydın. Sağlıkla gelsin 😍

Canım hamileymişim ama kalp atışı alamadık henüz gelişmemiş doktor 2 hafta sonra gelişim sağlar dedi 5 haftalıkmış boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır sanmıyorum 2 haftaya gelişir dedi 😊😊
Hayirli olsun degerin kac cikti

Merhaba arkadaşlar 👋 bende 5 haftalık hamileymişim kese var ama içinde bisey gözükmedi ultrasonda beta hcg 16244 cıktı kesenin çaputa 13.50mm normal mi bilgisi olan varmı ilk gebeliğim birde tedavi ile çok üzülüyorum 😔 inşallah vardır

Hayırlı olsun canım Allah kucağına da almayı nasip etsin
Bende çok erken öğrendim reglime 3 gün kala gittiğimde kese bile yoktu 4,5 - 5. Haftada kese 6,5 haftada da bebeği kalp atışı gördüm
Sana dedim stres yapma hiçbir zaman yapma kötü düşünme

Back
X