Aynen ya bir sürü kötü yorum denk geldi Bugün çok üzüldüm stres yaptım çokNe demek canm bizde geçtik o yollardan :)
Burada okuyunca gerçekten aklı bulanıyo insanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya bir sürü kötü yorum denk geldi Bugün çok üzüldüm stres yaptım çokNe demek canm bizde geçtik o yollardan :)
Bebiş varrr benceEvet canım bugün yaptım ama işte kimyasal olmasından çok korkuyorum
Evet canım ilk olucak daha bu yüzden heyecan Daha çokBebiş varrr bencetebrik ederim. İlk mi olucak ?
Maşallah netleşince haberdar etEvet canım ilk olucak daha bu yüzden heyecan Daha çok![]()
Tabiki güzel haberleri alayım hemen sizinle paylaşacağımMaşallah netleşince haberdar et![]()
Kızlarrrr 5 haftalık hamileymişim ama kalp atışı alamadı doktor 2 haftaya çıkar dedi boş gebelik olma ihtimali var mi dedim sanmıyorum öyle gözükmüyor sadece çok küçük daha gelişmemiş 2 haftaya gelişim sağlar dediMerhaba;
Adetim 10 gün gecikti bulun test yaptım ama ikinci çizgi diğerine oranla daha pembe şekilde kaldı cumartesi için randevu aldım kan testi için ama gene de sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim? Kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum adetim gelmesine yakın pembe bi leke gelmişti yorum yaparsanız çok sevinirim
Hamileymişimmm ama doktor henüz kalp atışı alamadı daha çok küçük gelişmemiş 2 haftaya gelişim sağlar kalp atışı alırız dedi boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır öyle görünmüyor 5 haftalık her hamilelikte alınmaz kalp atışı değişebilir korkma daha ufak dediTabiki güzel haberleri alayım hemen sizinle paylaşacağım![]()
Canım hamileymişim ama kalp atışı alamadık henüz gelişmemiş doktor 2 hafta sonra gelişim sağlar dedi 5 haftalıkmış boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır sanmıyorum 2 haftaya gelişir dediNe demek canm bizde geçtik o yollardan :)
Hayirli olsun degerin kac ciktiCanım hamileymişim ama kalp atışı alamadık henüz gelişmemiş doktor 2 hafta sonra gelişim sağlar dedi 5 haftalıkmış boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır sanmıyorum 2 haftaya gelişir dedi![]()
Aminn çok teşekkür ederimİnşallah gelişir 2 haftaya kalmaz. Gözün aydın. Sağlıkla gelsin![]()
Kan testini 2 hafta sonra yapacakmış direkt ultrasonda gördü canımHayirli olsun degerin kac cikti
Amin canım çok teşekkür ederimOyyy maşaAllah hadi gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına al
Cok sacma geldi bana her daim genelde degere bakarlar ona gore haftaya degerin yukseldigine bakar benceKan testini 2 hafta sonra yapacakmış direkt ultrasonda gördü canım
Hayırlı olsun hamilesin canım
Hayırlı olsun canım Allah kucağına da almayı nasip etsinCanım hamileymişim ama kalp atışı alamadık henüz gelişmemiş doktor 2 hafta sonra gelişim sağlar dedi 5 haftalıkmış boş çıkma ihtimali var mi dedim hayır sanmıyorum 2 haftaya gelişir dedi![]()