Gebelik var mı?

hellopanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
112
92
48
32
911CC1B3-CD23-44C6-ABF7-8CA081E4D2F8.webp

Yinede atayim testimi ben gayet goruyorum oyle pembe falan degil gölge gibi

Eklentiler

• 20210413_180356.webp
    20210413_180356.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 56
Aynen buda beklemis hali ondan artik zar zor boyle cikti kafama takilan dun kan testi yaptirmistim o negatifti bugunde bu pozitif cikti keske yaptirmasaydim kafamda soru isareti oldu ya

Aynen buda beklemis hali ondan artik zar zor boyle cikti kafama takilan dun kan testi yaptirmistim o negatifti bugunde bu pozitif cikti keske yaptirmasaydim kafamda soru isareti oldu ya
Kaç gün var adete.O zaman en iyisi beklemek 😔 bende altı gün varken başladım yapmaya bugün hayalet çizgi gördüm.

Daha da varmış.Bende böyle çizgi görüpte hamile olan var mı merak ediyordum canım
Iste ben varim subatin 17 sinde bir gun once yaptim cikmadi adetim 1 gun gecince boyle ayni atttigim test gibi gölge cikti hemen kana gittim 13 cikmisti 3 gun sonra 133 cikmisti o testin rengi pembelrsmisti

İnşallah bende de vardır çok istiyorum 😊 Ovülasyon testi de kullanmıştım
Hayirlisi olsun hakkimizda ben yarin bida test yapacam inan simdi gidip almak istiyorum bidaha aksam oldu kapanmistir artik bu geceyi sabeedip bekleyecem yarinda yinemi boyle cikacak acaba tabi hemen pembelesmez haftaya ancak kipkirmizi olurda olsun test silik gosteriyorsa ust uste vardir demek oluyor

Hayirlisi olsun hakkimizda ben yarin bida test yapacam inan simdi gidip almak istiyorum bidaha aksam oldu kapanmistir artik bu geceyi sabeedip bekleyecem yarinda yinemi boyle cikacak acaba tabi hemen pembelesmez haftaya ancak kipkirmizi olurda olsun test silik gosteriyorsa ust uste vardir demek oluyor
Evet bu sitedeki bütün yorumlara baktım silik çıkmış gün gün takip etmişler sonuç hamile.Ama bakalım bende var mı.Bende adetimi bekleyeceğim Hayırlısı olsun

Evet bu sitedeki bütün yorumlara baktım silik çıkmış gün gün takip etmişler sonuç hamile.Ama bakalım bende var mı.Bende adetimi bekleyeceğim Hayırlısı olsun
Onceki gebeligimde adete kadar test yaptim cikmadi adetim 1 gun gecti boyle golge gibi cikti devam etti katlanarak artti erken test yapmak daha zormus simdi adet gununden dahada korktum adet olursam diye hayirlisi canim bekleyelim takip edecegiz

Back
X