- 13 Nisan 2021
- 112
- 92
- 48
- 32
- Konu Sahibi hellopanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallahvar ben gordum cizgiyi hayirli olsun
Silik çizgi görünüyor inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsinvar ben gordum cizgiyi hayirli olsun
Benimde böyle telefonun kamerasi o kadar kötu suani cekip buraya atamiom ben burdan elime aldigimi cok net görüom sizinde var gibi adete kac gun var
İnşallah yaaSilik çizgi görünüyor inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
4 gün var adetimeBenimde böyle telefonun kamerasi o kadar kötu suani cekip buraya atamiom ben burdan elime aldigimi cok net görüom sizinde var gibi adete kac gun var
Benimde 5 gun kaliyor yarindan sonra pazartesi gunu hayirlisiyla inşallah4 gün var adetimeinşallah hayırlısıyla hamileyimdir ya
Bende gördüm açıkçası çizgiyi ilk bakışta görülmesede.Benimde böyle telefonda net çıkmamıştı inşallah vardırYinede atayim testimi ben gayet goruyorum oyle pembe falan degil gölge gibi
Kaç gün var adete.O zaman en iyisi beklemekAynen buda beklemis hali ondan artik zar zor boyle cikti kafama takilan dun kan testi yaptirmistim o negatifti bugunde bu pozitif cikti keske yaptirmasaydim kafamda soru isareti oldu ya
Seninde gölge bu cizgiyle bir onceki gebeligimi kanda 13 gibi degerle ogrenmistim beta yukselince pembelesiyor
19 nisan pazartesi yada pazar kuzumKaç gün var adete.O zaman en iyisi beklemekbende altı gün varken başladım yapmaya bugün hayalet çizgi gördüm.
Daha da varmış.Bende böyle çizgi görüpte hamile olan var mı merak ediyordum canım19 nisan pazartesi yada pazar kuzum
Iste ben varim subatin 17 sinde bir gun once yaptim cikmadi adetim 1 gun gecince boyle ayni atttigim test gibi gölge cikti hemen kana gittim 13 cikmisti 3 gun sonra 133 cikmisti o testin rengi pembelrsmistiDaha da varmış.Bende böyle çizgi görüpte hamile olan var mı merak ediyordum canım
İnşallah bende de vardır çok istiyorumIste ben varim subatin 17 sinde bir gun once yaptim cikmadi adetim 1 gun gecince boyle ayni atttigim test gibi gölge cikti hemen kana gittim 13 cikmisti 3 gun sonra 133 cikmisti o testin rengi pembelrsmisti
Hayirlisi olsun hakkimizda ben yarin bida test yapacam inan simdi gidip almak istiyorum bidaha aksam oldu kapanmistir artik bu geceyi sabeedip bekleyecem yarinda yinemi boyle cikacak acaba tabi hemen pembelesmez haftaya ancak kipkirmizi olurda olsun test silik gosteriyorsa ust uste vardir demek oluyorİnşallah bende de vardır çok istiyorumOvülasyon testi de kullanmıştım
Evet bu sitedeki bütün yorumlara baktım silik çıkmış gün gün takip etmişler sonuç hamile.Ama bakalım bende var mı.Bende adetimi bekleyeceğim Hayırlısı olsunHayirlisi olsun hakkimizda ben yarin bida test yapacam inan simdi gidip almak istiyorum bidaha aksam oldu kapanmistir artik bu geceyi sabeedip bekleyecem yarinda yinemi boyle cikacak acaba tabi hemen pembelesmez haftaya ancak kipkirmizi olurda olsun test silik gosteriyorsa ust uste vardir demek oluyor
Onceki gebeligimde adete kadar test yaptim cikmadi adetim 1 gun gecti boyle golge gibi cikti devam etti katlanarak artti erken test yapmak daha zormus simdi adet gununden dahada korktum adet olursam diye hayirlisi canim bekleyelim takip edecegizEvet bu sitedeki bütün yorumlara baktım silik çıkmış gün gün takip etmişler sonuç hamile.Ama bakalım bende var mı.Bende adetimi bekleyeceğim Hayırlısı olsun