- 2 Şubat 2020
- 225
- 216
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten miBariz belli hayırlı olsun inşallah![]()
Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördükYa gerçekten miher ay yapardım 2 3 gün kala adete hep negstifti şimdi yaptım çıktı şok oldum çok mutluyum ya inşallah vardır
![]()
Evet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul ettiGerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördükmalesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum
![]()
Hayırlı olsun sanada canımCanımmm tebrik ederim hamile görünüyorsunnnbendeee bugün öğrendim
![]()
Pazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozamanHamile olan hepimize hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Evet adet gecikmenden sonra kan testi yaptırırsan değerin yüksekliğini de görüyor olacaksın Allah’ın izniyle![]()
Tabi oda doğru umarım sağlıklı şekilde ilerlerVar tabikiHayırlı olsun. Olmasa asla ikinci çizgi çıkmaz
Zamanı gelmiş demek kiEvet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul etti![]()
Aynen canım bence de hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz içinPazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozaman
Amin canım inşallahAynen canım bence de hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz için