Gebelik var mı

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar merhaba acaba gebelik varmıdır öylesine test yaptım çıkmaz dedim ama arkama döndüm silik çizgi belirmiş 1nyıldır istiyorduk şuan okadar heyecanlıyım ki adetime 2 gün var

Eklentiler

• 16253076009093565578015494134780.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 98
Ya gerçekten mi her ay yapardım 2 3 gün kala adete hep negstifti şimdi yaptım çıktı şok oldum çok mutluyum ya inşallah vardır
Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördük malesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum

Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördük malesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum
Evet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul etti

Hamile olan hepimize hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet adet gecikmenden sonra kan testi yaptırırsan değerin yüksekliğini de görüyor olacaksın Allah’ın izniyle

Pazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozaman

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bi yıldır olmuyor bana da dua et belirtim var mıydı nelerdi paylaşabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…