Ya gerçekten miBariz belli hayırlı olsun inşallah
Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördükYa gerçekten miher ay yapardım 2 3 gün kala adete hep negstifti şimdi yaptım çıktı şok oldum çok mutluyum ya inşallah vardır
Evet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul ettiGerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördükmalesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum
Hayırlı olsun sanada canımCanımmm tebrik ederim hamile görünüyorsunnnbendeee bugün öğrendim
Pazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozamanHamile olan hepimize hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet adet gecikmenden sonra kan testi yaptırırsan değerin yüksekliğini de görüyor olacaksın Allah’ın izniyle
Tabi oda doğru umarım sağlıklı şekilde ilerlerVar tabikiHayırlı olsun. Olmasa asla ikinci çizgi çıkmaz
Zamanı gelmiş demek kiEvet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul etti
Aynen canım bence de hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz içinPazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozaman
Amin canım inşallahAynen canım bence de hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?