Gebelik var mı

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar merhaba acaba gebelik varmıdır öylesine test yaptım çıkmaz dedim ama arkama döndüm silik çizgi belirmiş 1nyıldır istiyorduk şuan okadar heyecanlıyım ki adetime 2 gün var

Eklentiler

• 16253076009093565578015494134780.webp
    16253076009093565578015494134780.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 98
Ya gerçekten mi 😘 her ay yapardım 2 3 gün kala adete hep negstifti şimdi yaptım çıktı şok oldum çok mutluyum ya inşallah vardır ❤️
Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördük 😕 malesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum ❤️

Gerçekten canım adetin gecikecek ondan sonra kan testi yaptrıp artışa bakarsınız o negatifleri hep gördük 😕 malesef şu an duygularınızı anlayabiliyorum ❤️
Evet canım inan 1 senedir deniyoruz hiç bir sorun yoktu hep yapıp silik çizgi dahi göremeyip ağlıyordum her ay ama rabbim dualarımı kabul etti 🤲🏻❤️

Hamile olan hepimize hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽 🙏🏽😘
Evet adet gecikmenden sonra kan testi yaptırırsan değerin yüksekliğini de görüyor olacaksın Allah’ın izniyle 🌸

Hamile olan hepimize hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽 🙏🏽😘
Evet adet gecikmenden sonra kan testi yaptırırsan değerin yüksekliğini de görüyor olacaksın Allah’ın izniyle 🌸
Pazartesi gdip veririm tam adet günü oluyor ozaman

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 benimde bi yıldır olmuyor bana da dua et 😊 belirtim var mıydı nelerdi paylaşabilir misin

Back
X