Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz geçti miVajinimusluyum ve idrari damlattiktan 1 dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sonra durdukça koyulasti sizce gebelik var mi arkadaşlar
Bu günle tam 3 gün gectiAdetiniz geçti mi
En garantisi kan testi o zaman sabah erkenden bi kan verin madem adetiniz de 3 gün geçti bende 4 gün geçince kandan öğrenmiştimBu günle tam 3 gün gecti
Ayy gerçekten mi yaa yok canim yarim iliski yaşıyoruz yani bir kısmı oluyor devamı yokEvet hamilesiniz. Vajina agzina mi boşaldi esiniz?
Keske vajinismusu halledip hamile kalmaya calissaydiniz. Nasil olacak bundan sonra?Ayy gerçekten mi yaa yok canim yarim iliski yaşıyoruz yani bir kısmı oluyor devamı yok
Kan sonucu kac cıkması gerekiyor pekiEn garantisi kan testi o zaman sabah erkenden bi kan verin madem adetiniz de 3 gün geçti bende 4 gün geçince kandan öğrenmiştim
Bende bilmiyorum halletmeye çalışırken hamile kaldım galiba çünkü aparat ve iliski denemeleri yapıyorduk ama nasıl olacak bende bilmiyorumKeske vajinismusu halledip hamile kalmaya calissaydiniz. Nasil olacak bundan sonra?
Tesekkur ederim gerçekten çok şaşkınım inanamadım sizlere sormak istedimPozitif bu. Hamilesiniz. Tebrikler. Kan testi verin isterseniz yarın.
Çift çizgi pozitif demek ya hani. Testin kutusunda da yazar.Tesekkur ederim gerçekten çok şaşkınım inanamadım sizlere sormak istedim
Cok teskkur ederim hepinize cevap verdiğiniz içinTebrikler hamilesinizz![]()
Vajinimusluyum 1 senedir hep tek çizgi gordugum icin inanamıyorum birde sonradan koyulastigi icin sormak istedimÇift çizgi pozitif demek ya hani. Testin kutusunda da yazar.
Döllenmeye göre farklılık gösteriyor o mesela arkadaşım 135 ile öğrendi ben 460 falandı öğrendiğimde aama maalesef gelişemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım geçen haftaKan sonucu kac cıkması gerekiyor peki
Neden gelişmemiş peki bir hastaliginiz mi var diDöllenmeye göre farklılık gösteriyor o mesela arkadaşım 135 ile öğrendi ben 460 falandı öğrendiğimde aama maalesef gelişemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım geçen hafta
Hayır hiç bir problemimiz yoktu doktor genellikle bu durumun kromozom fazlalığından kaynaklandığını gebelik kendiliğinden devam etseydi bile bebekte bir engel olabilceğini söylediNeden gelişmemiş peki bir hastaliginiz mi var di