Gebelik var mı

64 sevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
108
23
48
27
Vajinimusluyum ve idrari damlattiktan 1 dakika sonra silik ikinci cizgi cikti sonra durdukça koyulasti sizce gebelik var mi arkadaşlar

Eklentiler

• 20210912_210850.webp
    20210912_210850.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
Öncelikle açıklamanız icin cok teşekkür ederim. Çok ok sevindim adiniza umarim en kisa zamanda ikinci bebeğinizi alirsiniz kucaginiza😍 dün test yaptim ve silik bir cizgi cikti gercekten dikkatli bakildiginda belli oluyor sizce gebelik varmi?
Evet ben silik bir çizgi gördüm canım. Ama günün geçti mi? Geçmediyse geçmesini bekle tekrarla testi :) inşallah vardır bebiş

Merhaba ben 5 yıllık evliyim vajinusmusu yeneli 8 ay oluyor. Evliliğimin 3. Ayında vajinusmuslu iken hamile kaldım. Şuan oğlum 4 yaşında. Reglim 1-2 gün gecikmişti. Sizde reglinizin 1-2 gün gecikmesini bekleyin. Sonrasında pozitif çıkarsa kan verin oda pozitif çıkarsa doktora gidin ama vajinusmuslu oldugunuzu muhakkak söyleyin. Çünkü herhangi bir durumda muayene olamıyor malesef :KK43: ben mecburi sezeryan oldum. Ama vajinusmusu doktor kontrolünde atlattım çok şükür şuan ikinci çocuk istiyoruz.
Benim doktorum vajinimuslu oldugumu biliyor ama nasil yapicam doğumu bilmiyorum birde kahve rengi leke geliyor suan tırnak ucu kadar 7 hastalığım suan tehlikelimi bu acaba

Back
X