Gebelik var mi

Yükledim şimdi bu mesajda geldi mi

Eklentiler

• IMG_20211117_203546.webp
    IMG_20211117_203546.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 74
Test bozuk gibi geldi bana dağılmış gibi bence başka marka ile tekrarlayın 👍

Denedim yine böyle çıktı.

Test yaptım bu kez idarari denilenden az damlattim negatif çıktı. Kan vermedim.yine hala başladım doğum kontrol hapı üçüncü kutuya başladım.basladimdan beri adet görmüyorum adeti düzenleyen bende ters etki yaptı erken menopozami giriyorum acaba yaşın ituzuc .ağrı sancı olup adet olmamak sadece bir damla kan gelmesi ilk defa yaşadım .

Test yaptım bu kez idarari denilenden az damlattim negatif çıktı. Kan vermedim.yine hala başladım doğum kontrol hapı üçüncü kutuya başladım.basladimdan beri adet görmüyorum adeti düzenleyen bende ters etki yaptı erken menopozami giriyorum acaba yaşın ituzuc .ağrı sancı olup adet olmamak sadece bir damla kan gelmesi ilk defa yaşadım .
Ben de hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım iki aydır adet olmuyorum yumurtlamıyorum rahmim 4.1 mm demin daha kalın olmuyor vücuduma ne oluyor ben de anlamıyorum inşallah geçici bi durumdur

Ben de hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım iki aydır adet olmuyorum yumurtlamıyorum rahmim 4.1 mm demin daha kalın olmuyor vücuduma ne oluyor ben de anlamıyorum inşallah geçici bi durumdur
Dogum kontrol hapı kullanıyormusunuz bende anlayamıyorum inşallah birşey yoktur.bir damla kan ile adet oldum sandım kesildi.siskinlik dolgunluk var.

Menopoz değildir diiilmi erken menopozdan korkuyorum

Menopoz değildir diiilmi erken menopozdan korkuyorum
Ayni korku içindeyiz 6 gün geçti stres hat safhada istemiyorum ama menopoz da istemiyorum biri bana da akıl versin geçen ay 4 gün geçti bu ay 6 bugun sabahtannberi öyle bir bulantim varki özellikle simdi çıktı çıkacak afedersiniz kan pazartesi çıkacak idrar negatif menopoza mi giriyoruz ya

Canım niye menapoz olsun ki ? Öyşe bir risk mi vardı? Bir doktora görünen daha iyi olur bence hamilelik olduğunu sanmıyorum

Yaşlar kaç otuz üç benim erken menopoz kaç yaşında başlar adet olmamak da kötüymüş bekarken düzensizdim takmazdim ama evli olup düzenli olunca birde hal ile duzensizlesince takıyorum ..Dr gitmeden olmayacak endiselencek birşey yok diyor ama doktor bilemedim her ay adet olunmazmi. Hamilelik olsa teste çıkardı bence

Dogum kontrol hapı kullanıyormusunuz bende anlayamıyorum inşallah birşey yoktur.bir damla kan ile adet oldum sandım kesildi.siskinlik dolgunluk var.
Doğum kontrol değil de doktor klomen başladı yumurta geliştirmek için belki yumurtlarsam adet olurum yoksa adet söktürücü verecek

Yaşlar kaç otuz üç benim erken menopoz kaç yaşında başlar adet olmamak da kötüymüş bekarken düzensizdim takmazdim ama evli olup düzenli olunca birde hal ile duzensizlesince takıyorum ..Dr gitmeden olmayacak endiselencek birşey yok diyor ama doktor bilemedim her ay adet olunmazmi. Hamilelik olsa teste çıkardı bence
e baştan yanlış yapmışsın ne demek takmazdım. doktora gidiceksin burda kimse uzaktan bakıp aa evet menapoz var diyemez

Takmazdim derken bekarken düzensiz olup illaki adet olurdum evlenince düzene girdim zaten kendiliğinden yorumunuz uslubunuz çok yanlış.kimse bana aaa menopoz demez zaten ama benzer şeyleri yaşayan kişiler yada bilen bilgi sahibi insanlara ulaşmak için yazıyoruz sizin gibi uslupsuz kişiler için yazmıyorum.

Doktora gittim iki ay önce herşey normaldi hiç problem yok.sadece korunmak için hap istedim hapdan sonra duzensizlestim.hepsi bu.Ayrica doktorla.gorusuyorum zaten bilmiyor yada yaşamıyorsaniz yazmayın derim.

Back
X