Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu sorumu gitsen keseyi bile görürsün ..Merhaba arkadaşlar gebelik var mı acaba 1 dakika içerisinde böyle çıktı
Ayyy var ya şuan öyle mutlu ettiniz ki anlatamam 2 buçuk sene oldu şoktayım hemen kan vermeye gitmem lazım çok teşekkür ederimCanım bu sorumu gitsen keseyi bile görürsün ..
Gözün ayın
Kese görünmez şuan çizgi kıpkırmızı olsa neyse de bu çizgiyle kese görünmezCanım bu sorumu gitsen keseyi bile görürsün ..
Gözün ayın
Teşekkür ederim dua edin lütfen keseyi de görelim kalp atısını da duyalım inşallah hamile kişinin duası kabul olurmuşHayırlı olsun tebrikler
4 hafta 2 gün gösteriyor regli takvimime göre kaçıncı hafta da kese oluşuyor?Kese görünmez şuan çizgi kıpkırmızı olsa neyse de bu çizgiyle kese görünmez
Erken gebelik testi yaptım onda da net çizgi çıktı ama ben 2 sene önce düşük yaşadım ve defalarca tek çizgi gördüm ama hâlâ emin olamıyorum gözlerim mi yanlış görüyo düşüncesine bile kapıldım
Yok gibi ama var sanki
Baya çıkmıs işteMerhaba arkadaşlar gebelik var mı acaba 1 dakika içerisinde böyle çıktı
RABBIM bizde nasip etsin bu mutluluğu, Sağlıklı sıhhatli alın kucağınızaAyyy var ya şuan öyle mutlu ettiniz ki anlatamam 2 buçuk sene oldu şoktayım hemen kan vermeye gitmem lazım çok teşekkür ederim![]()
Eşim de varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyat olalı 4 ay oldu ilk düşük geçirdiğim de doktor mucize olmuş hamile kalman dedi hatta ameliyattan önce tüp bebek den başka çare yok denildi ve bende herşeyi oluruna bıraktım ekstra bişey yaptığım ay hamile kalmadım özellikle bu ay hiç bir şey yapmadım ama ilk hamileliğimde folik asit kullandım doktor vermişti eşimde soğuk sıkım keçiboynuzu özü kullanmıştı ama nasip olmadı işte öyleBaya çıkmıs işte
2 bucuk senede bi problem mi vardı olmadı yoksa sebepsiz miydi
Birde bu ay ekstra bişey yaptınız mı ye sorcaktım=)
İki çizgi var zaten, görünüyor basbayağı, buraya sormanız bile yersiz. Hayırlı olsun, kan testi verin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Erken gebelik testi yaptım onda da net çizgi çıktı ama ben 2 sene önce düşük yaşadım ve defalarca tek çizgi gördüm ama hâlâ emin olamıyorum gözlerim mi yanlış görüyo düşüncesine bile kapıldım
İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok zor beklemekde çevre baskısı vs ama önemli olan sağlık gerçektenRABBIM bizde nasip etsin bu mutluluğu, Sağlıklı sıhhatli alın kucağınıza![]()
Teşekkür ederim ama burada tecrübeli insanlar var bu konuda ve benimde soracak kimsem olmadığı için buraya attım cevap yazmak zorunda değilsiniz ki ben böyle test sonuçlarına burada defalarca baktım ve insanlar arasında fikirleşme oluyo kimine umut kimine umutlanmaması gerektiğini gösteriyor lütfen yersiz sormanız kelimesi çok hoş değil size saçma gelen şeyler belki benim için doğrudur teşekkürlerİki çizgi var zaten, görünüyor basbayağı, buraya sormanız bile yersiz. Hayırlı olsun, kan testi verin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
6.haftada görünür genelde4 hafta 2 gün gösteriyor regli takvimime göre kaçıncı hafta da kese oluşuyor?
Kesinlikle öyle,insALLAHİnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok zor beklemekde çevre baskısı vs ama önemli olan sağlık gerçekten![]()