Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle dediniz ya benimle başlayan herkes hamile kaldı diye inanın benimde aynısı hatta 2. Ye hamileler siz dediğim gibi kafanızı dağıtacak şeyler yapın ben bu süreçte hep kitap okudum resim yaptım işimi yaptım hiç boş kalmadım boş vaktim bile olmadı herşeyin hayırlısı olsun inşallah Rabbim mucizemizi en kısa zamanda hepimize nasip etsin 🤲
Canım zaten çalıyorum yazılımcıyım boş bi dakikam yok.prolaktin biraz yüksek çıktı yanı düşsün de inşallah olur

Değerim 36 çıktı doktor şüpheli dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah Bi sıkıntı olmaz 🤲
Canım benim öncelikle hayırlı olsun gözün aydın ben adetinden 3 gün önce öğrendim benm ki 51 di çok mu düşük aceba diye çok düşündüm gecikmeden sonra zaten çok hızlı yükseldi seninki de öyle olur muhtemel hiç stres sknti yapma 🥰

Canım benim öncelikle hayırlı olsun gözün aydın ben adetinden 3 gün önce öğrendim benm ki 51 di çok mu düşük aceba diye çok düşündüm gecikmeden sonra zaten çok hızlı yükseldi seninki de öyle olur muhtemel hiç stres sknti yapma 🥰
Çok teşekkür ederim şöyle güzel güzel yazıyorsunuz ya stres de kalmıyo huzurlu oluyorum inşallah güzel güzel haberler veririm ☺️🤲❤️

Kaç günde bir adet oluyorsunuz acaba. Bende yarın sabah test yapmak istiyorum 3 gün adete varsa çıkar heralde

Kaç günde bir adet oluyorsunuz acaba. Bende yarın sabah test yapmak istiyorum 3 gün adete varsa çıkar heralde
Genelde 30 güne bir oluyorm canım adete 3 kala evde test yapmıştım ama gözle bile zor görünüyordu çok silikti kan verdim 51 cıktı hani o silik çizgi falan da çok stres yaptırıyor insana istersen bi gün daha bekle herşeyin başı stresmis ben bunu öğrendim o yüzden kısa tavsiye benimkisi😊

Genelde 30 güne bir oluyorm canım adete 3 kala evde test yapmıştım ama gözle bile zor görünüyordu çok silikti kan verdim 51 cıktı hani o silik çizgi falan da çok stres yaptırıyor insana istersen bi gün daha bekle herşeyin başı stresmis ben bunu öğrendim o yüzden kısa tavsiye benimkisi😊
Canım benım zaten çocuğum olmuyorda yarın bel fıtığı sorunum olduğu için ameliyathane ortamın anestezi altında küçük bir işlem yapılacak. Yarın bi sabahtan yinede test yapayım diyordum

Canım benım zaten çocuğum olmuyorda yarın bel fıtığı sorunum olduğu için ameliyathane ortamın anestezi altında küçük bir işlem yapılacak. Yarın bi sabahtan yinede test yapayım diyordum
Çok geçmiş olsn tabiki öyle durumlarda yaptırn

Back
X