- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
- Konu Sahibi Elizabeth1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün Aydın bebek var gibi görünüyorKizlaaarrr yaptım ilk 5 dk da sonuç böyle çıktı var oluyo demiadetime daha 2 gün var
Çok heyecan yaptım 1 tane kimyasal gebeliğim var silik çizgi çıkınca bı endişelendim de ama 2 gün kala yaptım sanırım ondan silik çizgi oluyo demiGözün Aydın bebek var gibi görünüyoradetin geçince de kan testi yaptır mutlaka
Aslında adetinin geçmesini beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz. Benim de bat 1 gün geçti ben sat ı bekliyorum bu sefer de ben inat ettim yapmicam diyeÇok heyecan yaptım 1 tane kimyasal gebeliğim var silik çizgi çıkınca bı endişelendim de ama 2 gün kala yaptım sanırım ondan silik çizgi oluyo demi
Ya aslında yapmiycaktim ama yumurtlama üzerinden 11 gün geçti internette çıkar yaziyodu yine dayanamadımAslında adetinin geçmesini beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz. Benim de bat 1 gün geçti ben sat ı bekliyorum bu sefer de ben inat ettim yapmicam diye![]()
Yapmadım niye beklediğimi de bilmiyorumYa aslında yapmiycaktim ama yumurtlama üzerinden 11 gün geçti internette çıkar yaziyodu yine dayanamadımsen yaptın mı test
var canım hayırlısı olsun :)Kizlaaarrr yaptım ilk 5 dk da sonuç böyle çıktı var oluyo demiadetime daha 2 gün var
2 gün kala bu kadar silik çıkması normal mi sizce yumurtlama üzerinden 11 gün geçtivar canım hayırlısı olsun :)
Aslında en doğrusu beklemek regli üzerinde en az bı 5 6 gün geçmesi lazm kimyasal vb olabilme ihtimaline karşı. Ama işte nasıl bı bekleyiş icindeysek gerçekten sabredilmiyo. Umarım vardır canm ikimizde deYapmadım niye beklediğimi de bilmiyorumsat bi gelsin 3 gün daha olmazsam yapcam bende. Geçen ay ilk defa 6 gün öne geldi o yüzden beklemek istiyorum. Ben geç regli olmam genelde erken olurum ama süreçten etkilenmiş olabilme ihtimaline karşılık beklicem. Bakalım bedenim ne cevap verecek
![]()
Amin rabbim güzel haberler aldırsınAslında en doğrusu beklemek regli üzerinde en az bı 5 6 gün geçmesi lazm kimyasal vb olabilme ihtimaline karşı. Ama işte nasıl bı bekleyiş icindeysek gerçekten sabredilmiyo. Umarım vardır canm ikimizde de![]()
Ayni şekilde canm ben adete 5 gün kala kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı hiç çizgi falan yoktu. Ama belirtilerim de vardı hissediyordum gosguslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslasmisti. Adet öncesi zaten hassaslasir ama 2 gün kala falan ilk ordan anladm. Birde kasıklarm agriyo ozellkle sağ kaşığın arada pıt pıt atiyo. Bence kaset teste güvenme çünkü çok erken bende yaptıktan sonra pişman oldm ama asla umudumu kaybetmedik çünkü çok erken olduğunu biliyodum. Adete 5 gün kala erken gebelik testlerinde bile zor cikiyo. Umudunu kaybetme biraz daha bekle erken gebelik testi uygula istersen. Birde yumurtlama günümün uzerinden ne kadar geçtiElizabeth kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah kan vermeye nezaman gideceksin sen kaç gün kala test yapmistin geçenlerde negatif cikmisti kuzum belirtin var miydi akıntı felan ben ovulasyon gününü net degerlendirdim ama beş gün kala bugün kaset testte negatif çıktı yikildim![]()
8 gün geçti canım hayırlısı olsun inşallah ne diyim rabbim nasip etsin isteyen herkeseAyni şekilde canm ben adete 5 gün kala kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı hiç çizgi falan yoktu. Ama belirtilerim de vardı hissediyordum gosguslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslasmisti. Adet öncesi zaten hassaslasir ama 2 gün kala falan ilk ordan anladm. Birde kasıklarm agriyo ozellkle sağ kaşığın arada pıt pıt atiyo. Bence kaset teste güvenme çünkü çok erken bende yaptıktan sonra pişman oldm ama asla umudumu kaybetmedik çünkü çok erken olduğunu biliyodum. Adete 5 gün kala erken gebelik testlerinde bile zor cikiyo. Umudunu kaybetme biraz daha bekle erken gebelik testi uygula istersen. Birde yumurtlama günümün uzerinden ne kadar geçti
Bende 9. Günde yapmıştım çıkmaması çok normal bence ama ben zaten öylesine yapmıştım cikmiycagini biliyodum umudunu sadece bu teste bağlama. 10 12 gün falan geçmesini bekle o şekilde yap istersen birde. Umarım vardır o çizgiyi görürsün8 gün geçti canım hayırlısı olsun inşallah ne diyim rabbim nasip etsin isteyen herkese
İnşallah canım inşallahBende 9. Günde yapmıştım çıkmaması çok normal bence ama ben zaten öylesine yapmıştım cikmiycagini biliyodum umudunu sadece bu teste bağlama. 10 12 gün falan geçmesini bekle o şekilde yap istersen birde. Umarım vardır o çizgiyi görürsün![]()
son adet tarıhın oncekı adetın nasıl beklıyceksın :) bsat dıye yenı kısaltma uydurdum senın ıcınAslında adetinin geçmesini beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz. Benim de bat 1 gün geçti ben sat ı bekliyorum bu sefer de ben inat ettim yapmicam diye![]()
Yaa ben çöm hesaplamayı bilmiyorum ben genelde 30. Gün oluyorum 5 gün sürüyor yaa. 35. Güne kadar bekleyin diyorum. Yanlış bi ifade kullanmış olabilirimson adet tarıhın oncekı adetın nasıl beklıyceksın :) bsat dıye yenı kısaltma uydurdum senın ıcınbı sonrakı adet tarıhım dıye
![]()
yok be hosuma gıttı ne kusuru alınma sakın :))Yaa ben çöm hesaplamayı bilmiyorum ben genelde 30. Gün oluyorum 5 gün sürüyor yaa. 35. Güne kadar bekleyin diyorum. Yanlış bi ifade kullanmış olabilirimKusura bakmayın
![]()
Hahaha alınmadım bilmediğim bişey öğretin savulyok be hosuma gıttı ne kusuru alınma sakın :))
![]()
Canim son durum nedir gebelik miymisKizlaaarrr yaptım ilk 5 dk da sonuç böyle çıktı var oluyo demiadetime daha 2 gün var